«Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Ρος Στιούαρτ» (vids)

«Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Ρος Στιούαρτ» (vids)

Την περίπτωση του Σκωτσέζου επιθετικού της Σάντερλαντ, Ρος Στιούαρτ, φέρεται να «τσεκάρει» ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Άγγλους.

Ένα ακόμα όνομα στο «παιχνίδι» για τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά, οι Άγγλοι εμπλέκουν τους Ερυθρόλευκους στα μεταγραφικά τους σενάρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Νησί, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Σκωτσέζου επιθετικού της Σάντερλαντ, Ρος Στιούαρτ. Όπως υποστηρίζει συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «sunderlandecho» που ασχολείται αποκλειστικά με τα νέα της Σάντερλαντ, ο Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που «τσεκάρουν» σοβαρά την περίπτωση του 26χρονου σέντερ φορ.

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Κοβνάτσκι που απασχολεί τον Ολυμπιακό (pics+vids)

Ο Στιούαρτ έχει συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο έως το καλοκαίρι του 2023 και από τον Γενάρη θα έχει το ελεύθερο να μιλήσει με όποια ομάδα επιθυμεί. Οι «μαύρες γάτες» από την πλευρά τους θέλουν να «δέσουν» τον 26χρονο, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή ο ποδοσφαιριστής φέρεται να μην «ψήνεται» για ανανέωση.

Ο Στιούαρτ έχει αγωνιστεί φέτος σε επτά παιχνίδια, μετρώντας επτά γκολ, καθώς από τον Σεπτέμβριο βρίσκεται στα «πιτς» λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί ακόμα. Πέρα από τον Ολυμπιακό, για τον Σκωτσέζο ενδιαφέρονται επίσης και οι δύο «γίγαντες» της πατρίδας του, καθώς τόσο η Σέλτικ, όσο και η Ρέιντζερς έχουν «κυκλώσει» την περίπτωση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σάντερλαντ έχει το δικαίωμα να ανανεώσει για έναν χρόνο ακόμα τον Στιούαρτ και να τον «δέσει» έως το 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ