Ο Σμιντ το είπε: Φεύγει από την Μπενφίκα ο Φερνάντες

Ο Σμιντ το είπε: Φεύγει από την Μπενφίκα ο Φερνάντες

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την Μπενφίκα ο Έντσο Φερνάντες.

Ο Εντσο Φερνάντες έκλεψε την παράσταση στο Μουντιάλ 2022, όπου αναδείχθηκε καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής της κορυφαίας διοργάνωσης.

Τόσο πριν, όσο και -κυρίως- μετά τον θρίαμβο της εθνικής Αργεντινής στο Κατάρ, ο μέσος της Μπενφίκα, αποτελεί μεταγραφικό στόχο των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, καθώς ενδιαφέρον για την απόκτηση του, έχουν δείξει η Παρί Σεν Ζερμέν, η Λίβερπουλ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι, η Τότεναμ, αλλά η Τσέλσι είναι πιο κοντά στην απόκτηση του.

Διαβάστε επίσης: ΕΠΟΣ: Ο Σλούκας τραγουδάει με μαύρο γυαλί Οικονομόπουλο! (vid)

Οι διοικούντες την ομάδα του Λονδίνου πρότειναν για την απόκτηση του 21χρονου Αργεντινού, ένα ποσό κοντά στα 100 εκατ. ευρώ, την ώρα που η Μπενφίκα, τον απέκτησε έναντι μόλις 18 εκατ. ευρώ και έχει ορίσει την ρήτρα αποδέσμευσης στα 120 εκατ. ευρώ.

Την αποχώρηση του νεαρού σταρ επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας, Ρόγκερ Σμιντ: «Ναι είναι πιθανό να φύγει τις επόμενες εβδομάδες. Ο Εντσο είναι σπουδαίο ταλέντο και δεν μπορούμε να σταθούμε εμπόδιο στην καριέρα του», τόνισε σχετικά ο χρονος Γερμανός τεχνικός των «αετών» της Λισαβόνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ