Αποκλεισμός «σοκ» για τη Σίτι από τη Σαουθάμπτον (2-0) – Πέρασε στα πέναλτι η Νότιγχαμ (1-1 κ.δ, 4-3 πεν)

Αποκλεισμός «σοκ» για τη Σίτι από τη Σαουθάμπτον (2-0) – Πέρασε στα πέναλτι η Νότιγχαμ (1-1 κ.δ, 4-3 πεν)

Την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup Aγγλίας πανηγύρισε η Σαουθάμπτον που σόκαρε τη Μάντσεστερ Σίτι επικρατώντας με σκορ 2-0, ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε τη Γουλβς στα πέναλτι και προκρίθηκε.

Έναν… οδυνηρό αποκλεισμός υπέστη η Μάντσεστερ Σίτι που ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις», με τους «άγιους» να παίρνουν μια τεράστια πρόκριση για την ημιτελική φάση του League Cup.

Η ομάδα του Νέιθαν Τζόουνς «καθάρισε» την πρόκριση μέσα σε πέντε λεπτά, σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και κρατώντας μέχρι το φινάλε το θετικό αποτέλεσμα που της δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει στον θεσμό.

Το σκορ άνοιξε ο Σέκου Μαρά στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, για να έρθει ο Μούσα Τζενεπό πέντε λεπτά αργότερα και να γράψει το τελικό 2-0. Οι «πολίτες» παρά την συντριπτική κατοχή τους δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι αποκλείστηκαν.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε με τη σειρά της μεγάλη πρόκριση στους «4» του League Cup επικρατώντας της Γουλβς με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι, μετά και το ισόπαλο 1-1 στην κανονική περίοδο του αγώνα.

Το σκορ για τους «κόκκινους» άνοιξε ο Γουίλι Μπολί στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι «λύκοι» έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ του Ραούλ Χιμένεθ στο 64′, με το αποτέλεσμα να μένει μέχρι το φινάλε.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, με τους παίκτες της Νότιγχαμ να αποδεικνύονται πιο ψύχραιμοι από την άσπρη βούλα και να παίρνουν εν τέλει τη νίκη με 4-3 αλλά και την πρόκριση.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσάρλτον 3-0 (21′ Άντονι, 90′, 90+5′ Ράσφορντ)
Νιούκαστλ – Λέστερ 2-0 (60′ Μπερν, 72′ Ζοέλιντον)
Νότιγχαμ – Γουλβς 1-0 (18′ Μπολί)
Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 2-0 (23′ Μαρά, 28′ Τζενεπό)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ