Φέρντιναντ: «Πρέπει να φύγει ο Μαγκουάιρ, δεν τον σέβεται ο Τεν Χαγκ»

Φέρντιναντ: «Πρέπει να φύγει ο Μαγκουάιρ, δεν τον σέβεται ο Τεν Χαγκ»

Ο Ρίο Φέρντιναντ μίλησε για τον Χάρι Μαγκουάιρ και τόνισε ότι πρέπει να φύγει, διότι δεν τον σέβεται ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θέλει να ενισχύσει περισσότερο τα μετόπισθεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι Μαγκουάιρ, παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την εθνική Αγγλίας στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Μάλιστα, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να βάλει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών τον Μαγκουάιρ και συνάμα θέτει την τιμή των 35 εκατ. ευρώ για την πώληση του, με την πρώην ομάδα του, Λέστερ, αλλά και την Αστον Βίλα να έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν τον υπολογίζει και επιμένει και θέλει να πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον Τζούριεν Τίμπερ από τον Αγιαξ. Θέση στο θέμα πήρε ο παλιός άσος της Μάντσεστερ, Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος επιτέθηκε στον Τεν Χαγκ και συμβούλεψε στον Μαγκουάιρ να φύγει από το «Ολντ Τράφορντ»:

«Ο Τεν Χαγκ δεν τον σέβεται. Εφθασε στο σημείο να χρησιμοποιεί τον Λουκ Σο στο κέντρο της άμυνας και ο Χάρι πρέπει να καταλάβει πως δεν έχει μέλλον με τον προπονητή αυτόν και πρέπει να φύγει για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ