Πεντάστερη Μπαρτσελόνα, έκλεισε θέση στα προημιτελικά (0-5)

Πεντάστερη Μπαρτσελόνα, έκλεισε θέση στα προημιτελικά (0-5)

Η Μπαρτσελόνα έκανε περίπατο στην έδρα της Σέουτα (0-5), σφραγίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Copa Del Rey.

Δίχως να ιδρώσει, η Μπαρτσελόνα τσέκαρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Copa Del Rey! Η αρμάδα του Τσάβι έστησε… πάρτι στην έδρα της Σέουτα και με το ευρύ 5-0, εξασφάλισε την πρόκριση.

Οι Μπλαουγκράνα σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες, με το πρώτο… χτύπημα να έρχεται στο 41ο λεπτό. Με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ, ο Ραφίνια έγραψε το 0-1.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Εβαλε γκολάρα και η ΑΕΚ τον παραχώρησε!

Στο 49’ το σουτ του Ραφίνια έφυγε μόλις έξω, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Κεσί έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λεβαντόφσκι πλάσαρε από κοντά για το 0-2. Η Μπάρτσα συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στο 70’ ο Φάτι πάτησε περιοχή από αριστερά και με όμορφο δεξί πλασέ έκανε το 0-3. Και στο 77’ ο Κεσί με κεφαλιά μετά από ασίστ του Ραφίνια, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Στο 90ο λεπτό ο Λεβαντόφσκι με πλασέ από αριστερά, έγραψε το τελικό 0-5.

ΣΕΟΥΤΑ: Μεχίας, Λαφάρζ (67’ Ντανέσε), Γκουτιέρεθ, Κουέβας (57’ Πάμπλο Γκαρσία), Αλέν, Αντονίτο, Ρέινα, Αϊσάρ (57’ Λουίσμι Ρεδόνδο), Ζότα (57’ Ιγκλέσιας), Ρόδρι (77’ Κασάις), Αλόνσο

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:  Πενια, Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο (72’ Μπούσκεκτς), Αλόνσο (72’ Κρίστενσεν), Έρικ Γκαρσία, Μπεγερίν, Κεσί, Τόρε (46’ Γκάβι), Τόρες (60’ Φάτι), Ραφίνια (77’ Αλαρκόν), Λεβαντόφσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ