Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-1 παρ, 1-1 κ.δ: «Βασιλική» πρόκριση στο ντέρμπι

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-1 παρ, 1-1 κ.δ: «Βασιλική» πρόκριση στο ντέρμπι

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ατλέτικο στην παράταση, επικρατώντας με σκορ 3-1, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τα ημιτελικά του Copa Del Rey.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει ξαναβρεί πλέον ρυθμό και «χτυπώντας» την κατάλληλη στιγμή για τη Ρεάλ Μαδρίτης, οδήγησε τους «μερένχες» σε ανατροπή και νίκη με 3-1 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στην παράταση (1-1 η κανονική διάρκεια), χαρίζοντας στην ομάδα του τη μεγάλη πρόκριση στους «4» του Copa del Rey.

Σε ένα ακόμη ένα σπουδαίο ντέρμπι της Μαδρίτης, η «βασίλισσα» βρήκε τον τρόπο να «επιστρέψει» στο ματς (όπως έκανε προ ημερών κι απέναντι στη Βιγιαρεάλ) και να φτάσει στο 3-1, «ντουμπλάροντας» τις εφετινές νίκες της απεναντι στους «ροχιμπλάνκος» (ειχε νικήσει με 2-1 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα).

Το γκολ του Μοράτα στο 19′ έβαλε έξτρα πίεση στη Ρεάλ, που δεν μπορούσε για ένα ημίχρονο να απειλήσει την σκληροτράχηλη άμυνα των φιλοξενουμένων. Όλα αυτά μέχρι την είσοδο του Ροντρίγο στο 69ο λεπτό, καθώς ο νεαρός Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης που έστειλε το παιχνίδι στο έξτρα 30λεπτο.

Εκεί «μίλησε» η κλάση του Μπενζεμά και η ποιότητα του Βινίσιους Τζούνιορ, λίγο μετά την αποβολή του Σάβιτς στο 99′ με δεύτερη κίτρινη. Ο Γάλλος επιθετικός πήρε το «ριμπάουντ» στο 104′ από την προσπάθεια του Βινίσιους που κατέληξε στο δοκάρι και με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-1 για τη «βασίλισσα», ενώ ο Βραζιλιάνος έβαλε την τελική… πινελιά στο ματς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Νάτσο (115’ Οδριοθόλα), Έντερ Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Μεντί (44’ λ. τρ. Ντάνι Θεμπάγιος) – Μόντριτς, Καμαβινγκά, Κρόος (74’ Ασένσιο) – Βαλβέρδε (70’ Ροντρίγκο – 115’ λ. τρ. Μάριο Μαρτίν), Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ – Μολίνα, Σάβιτς, Ερμόσο, Ρεϊνίλδο – Κόκε (83’ Σαούλ), Ντε Πολ (83’ Κοντογκμπιά) – Κορέα (75’ Ντεπάι), Λεμάρ (75’ Καρασκό), Γκριεζμάν (91’ Πάμπλο Μπάριος) – Μοράτα (63’ λ. τρ. Βίτσελ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ