Σταντάρ Λιέγης : Ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του Καρσελά, λένε στο Μαρόκο

Σταντάρ Λιέγης : Ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του Καρσελά, λένε στο Μαρόκο

Έτοιμη να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Μεχντί Καρσελά φέρεται πως είναι η Σταντάρ Λιέγης.

Η Σταντάρ Λιέγης φαίνεται πως επιθυμεί να αγοράσει ξανά τον Μεχντί Καρσελά. Ο Μαροκινός αριστεροπόδαρος εξτρέμ διανύει την τρίτη του θητεία στη βελγική ομάδα και όπως υποστηρίζει ιστοσελίδα της πατρίδας του, η Σταντάρ είναι διατεθειμένη να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από τη Γρανάδα.

Η ισπανική ομάδα κατέχει τα δικαιώματά του από το 2016, ενώ θυμίζουμε ότι στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, ήταν δανεικός στον Ολυμπιακό, από τον οποίο έφυγε κακήν κακώς τον περασμένο Γενάρη. Η Σταντάρ έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση του 28χρονου εξτρέμ, μιας και ως τώρα μετράει 12 εμφανίσεις και 3 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Βελγίου.

Να αναφέρουμε ότι η Σταντάρ διεκδικεί ακόμη το πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στην τέταρτη θέση των πλέι οφ με 31 βαθμούς, 9 λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπριζ, σε 4 αγώνες μέχρι στιγμής.

Όπως αναφέρουν οι Μαροκινοί, μέσα στις επόμενες ημέρες οι διοικούντες τη Σταντάρ θα κάνουν επίσημη πρόταση στη Γρανάδα για τον Καρσελά για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ως τώρα δεν έχει αποφασιστεί κάτι, όμως, η βελγική ομάδα αναμένεται να κάνει την κίνησή της μέχρι το τέλος του μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ