Μπρίστολ Σίτι – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Πρόκριση στο… ρελαντί για τους «πολίτες»

Μπρίστολ Σίτι – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Πρόκριση στο… ρελαντί για τους «πολίτες»

Χωρίς να πατήσει... γκάζι η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε της Μπρίστολ Σίτι με σκορ 3-0 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του FA Cup.

Ένα εύκολο βράδυ είχε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 3-0, στο πλαίσιο των «16» του FA Cup, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και συνεχίζοντας το κυνήγι ενός ακόμα τίτλου.

Οι «πολίτες» βρήκαν γκολ πολύ γρήγορα στο ματς και απλούστευσαν τα πράγματα, κλειδώνοντας τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης. Το σκορ άνοιξε ο Φιλ Φόντεν μόλις στο 7ο λεπτό κάνοντας το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα αφού πέτυχαν αυτό που ήθελαν, διαχειρίστηκαν σωστά το ματς και στο τέλος το… καθάρισαν. Στο 74′ ξανά ο Φόντεν, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, για να έρθει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στο 81′ να γράψει το τελικό 3-0.

Στα άλλα ματς, η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα απέκλεισε τη Λιντς, επικρατώντας με σκορ 2-0. Ο Παλίνια έκανε το 1-0 για τους «κότατζερς» στο 21′, με τον Σόλομον στο 56′ να κάνει το 2-0. Ένας ακόμα αποκλεισμός για ομάδα της Premier League ήρθε στο ματς της Λέστερ με την Μπλάκμπερν.

Τα «ρόδα» προηγήθηκαν με τον Ντόλαν στο 33′ για το 1-0 και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σζμόντικς στο 52′ για το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι «αλεπούδες» ήταν να μειώσουν με τον Ιχεανάτσο σε 2-1. Τέλος, η Μπράιτον πήρε την πρόκριση κόντρα στην Στόουκ, επικρατώντας 1-0. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Φέργκιουσον στο 30′.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Στόουκ Σίτι-Μπράιτον 0-1

Λέστερ-Μπλάκμπερν 1-2

Φούλαμ-Λιντς 2-0

Μπρίστολ Σίτι-Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ