Μοντέλα : «Εξωγήινος ο Μέσι, οι παίκτες μου έκλαιγαν στα αποδυτήρια»

Μοντέλα : «Εξωγήινος ο Μέσι, οι παίκτες μου έκλαιγαν στα αποδυτήρια»

Ο Βιτσέντζο Μοντέλα μίλησε για τη βαριά ήττα της Σεβίλλης στον τελικό από την Μπαρτσελόνα, στάθηκε στον Λιονέλ Μέσι, ενώ αποκάλυψε πως οι παίκτες του έκλαιγαν στα αποδυτήρια.

Ο Βιτσέντζο Μοντέλα σχολίασε τον χαμένο τελικό του Copa Del Rey από την Μπαρτσελόνα με το βαρύ 5-0 και τόνισε πως η Σεβίλλη δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνει το σκορ. Επίσης ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Σεβίλλης για τη συντριβή, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο χαρακτήρισε εξωγήινο, ενώ τέλος αποκάλυψε πως οι ποδοσφαιριστές του έκλαιγαν στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι.

«Είναι πολύ δύσκολο, λυπάμαι για τους οπαδούς μας, οι οποίοι μας στήριξαν μέχρι τέλους. Τώρα πρέπει να σηκωθούμε για να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με μια θέση για την Ευρώπη.

Δεν είμαστε σε καλή περίοδο, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε. Προφανώς η διαφορά μας με τη Μπαρτσελόνα δεν είναι τόσο μεγάλη. Ωστόσο, ο αντίπαλός μας κατέκτησε δίκαια το Κύπελλο, έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, ο Μέσι ήταν… εξωγήινος.

Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε, διότι οι παίκτες μου έκλαιγαν στα αποδυτήρια» ανέφερε Μοντέλα μετά τον τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ