«Στόχος της Βόλφσμπουργκ ο Μπακασέτας»

«Στόχος της Βόλφσμπουργκ ο Μπακασέτας»

Ο Τάσος Μπακασέτας τραβάει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων πάνω του, με την Βόλφσμπουργκ να είναι η τελευταία, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Ο Τάσος Μπακασέτας αγωνιστικά έχει βρει την Ιθάκη του στην Τουρκία. Η αρχή έγινε με την Αλάνιασπορ (2019-2021), ενώ ή… έκρηξη ήρθε με τη μεταγραφή του στην Τραπεζούντα και την τοπική Τραμπζονσπόρ.

Από τον Γενάρη του 2021 που βρίσκεται εκεί, ο 29χρονος χαφ έχει αναδειχθεί σε βασικό γρανάζι της ομάδας και ηγετική φυσιογνωμία στα αποδυτήρια, συμβάλλοντας μάλιστα αποφασιστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Back in… Black

Επίσης είναι ο αρχηγός της… νέας εποχής στην Εθνική, οπού ηγείται της ομάδας και χαίρει καθολικής αποδοχής από στους συμπαίκτες όσο και από τους τεχνικούς με τους οποίους συνεργάστηκε στην Γαλανόλευκη (Φαν Σιπ, Πογέτ).

Όλα αυτά δεν περνούν απαρατήρητα στο εξωτερικό και αρκετές ομάδες κατά καιρούς έχουν εκφράσει ζωηρά το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή. Ο Μπακασέτας εξάλλου έχει ως ατού του το καλό μακρινό σουτ, κάτι που ψάχνουν αρκετές ομάδες στην Ευρώπη. Τη προηγούμενη μεταγραφική περίοδο είχε παίξει δυνατά η μεταγραφή του στη Φιορεντίνα και τη Serie A, όμως δεν προχώρησε η υπόθεση.

Τώρα σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, η Βόλφσμπουργκ θέλει να κάνει δικό της τον διεθνή χαφ, δίνοντας 6 εκατ. ευρώ στην Τραμπζονσπόρ. Αν μάλιστα αναλογιστούμε πως το 2024 λήγει το συμβόλαιό του, δεν είναι απίθανο οι αντιρρήσεις των Τούρκων να καμφθούν και μια νέα περιπέτεια να ξεκινήσει στο εξωτερικό για τον 29χρονο μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ