Αγγλικές σειρήνες για Μαυροπάνο

Αγγλικές σειρήνες για Μαυροπάνο

Ο Ντίνος Μαυροπάνος φαίνεται έτοιμος να αλλάξει επίπεδο στην καριέρα του καθώς ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Στουτγκάρδης, ετοιμάζεται σύμφωνα με το γερμανικό Kicker, για δεύτερη καριέρα στην Αγγλία. Ο 25χρονος στόπερ, μετά το ανεπιτυχές πέρασμα του από την Άρσεναλ (7 συμμετοχές σε 3 σεζόν), έχει βρει την Ιθάκη του στη Γερμανία.

Μετά από μια περίοδο δανεισμού στην Στουτγκάρδη, ανάγκασε τον γερμανικό σύλλογο να δαπανήσει 3.2 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 2022. Μετά από 70 συμμετοχές με τους Βοημούς, ο 25χρονος αμυντικός έχει αλλάξει στάτους. Είναι βασικός με την Εθνική Ελλάδος και η αξία του ανέρχεται ήδη στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μίτσελ και ο κομβικός Μασούρας (vids)

Σύμφωνα λοιπόν με το γερμανικό περιοδικό Kicker, αναφέρει πως οι Νότιγχαμ Φόρεστ και η Λιντς ερίζουν για την υπογραφή τους. Ήδη μια πρόταση της Φόρεστ, ύψους 20 εκατ. ευρώ δεν έγινε δεκτή και όλα δείχνουν πως θα χρειαστεί μεγαλύτερο ποσό για να γίνει ξανά κάτοικος Αγγλίας.

Βέβαια το καλοκαίρι όλα είναι πιθανά καθώς και η Βόλφσμπουργκ έχει «παίξει» για την απόκτησή του, ενώ φημολογείται ότι εξετάζεται και από την Ίντερ που θέλει να ανανεώσει την αμυντική της γραμμή και τον βλέπει ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Μίλαν Σκρίνιαρ, εφόσον ο Σλοβάκος αποχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ