Τσέλσι – Σαουθάμπτον 2-0

Τσέλσι – Σαουθάμπτον 2-0

Χάρη στα γκολ των Ολιβιέ Ζιρού (46') και Άλβαρο Μοράτα (82') η Τσέλσι επικράτησε 2-0 της Σαουθάμπτον και θα δώσει το «παρών» στον τελικό του FA Cup. Εκεί που ήδη έχει περάσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για δεύτερη σερί σεζόν η Τσέλσι θα δώσει το «παρών» στον τελικό του FA Cup εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Μπλε επικράτησαν στον ημιτελικό της Σαουθάμπτον με σκορ 2-0, χάρη στα γκολ των Ολιβιέ Ζιρού και Άλβαρο Μοράτα.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε έδειξαν πως δεν θα άφηναν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους. Οι Λονδρέζοι πίεζαν από τα πρώτα λεπτά για κάποιο γκολ, αλλά οι «Άγιοι» είχαν οχυρωθεί πολύ καλά και δεν επέτρεπαν στους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι να σημειώσουν κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ωστόσο, αυτό άλλαξε στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Έντεν Αζάρ έκανε μία πολύ ωραία προσωπική ενέργεια, έδωσε την μπάλα στον Ολιβιέ Ζιρού με τον Γάλλο στράικερ εντός περιοχής να ντριμπλάρει δύο αντιπάλους του και προ κενής εστίας να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 47′.

Από εκεί και πέρα η Σαουθάμπτον ανέβηκε και επιτέθηκε, προκειμένου να ισοφαρίσει, αλλά, οι Λονδρέζοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους με τον Άλβαρο Μοράτα στο 82′ να τους δίνει τη χαριστική βολή και να «γράφει» το 2-0 για την Τσέλσι που θα δώσει το «παρών» σε τελικό FA Cup για δεύτερη σερί χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ