«Η Βέρντερ ενδιαφέρεται για τον Λαΐφη»

«Η Βέρντερ ενδιαφέρεται για τον Λαΐφη»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας, voetballbelgien, η Βέρνερ Βρέμης δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη.

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης είναι από τους πρωταγωνιστές της Σταντάρ Λιέγης και την φετινή αγωνιστική περίοδο, με τις εμφανίσεις του Κύπριου αμυντικού να προσελκύουν το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, σύμφωνα με την βελγική ιστοσελίδα voetballbelgie. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός ανήκει στον Ολυμπιακό κι έχει παραρχωρηθεί με την μορφή διετούς δανεισμού στην βελγική ομάδα, η οποία θα πρέπει να καταβάλει την ρήτρα που προβλέπει η συμφωνία των δύο πλευρών, αν επιθυμεί να κρατήσει τον παίκτη στο δυναμικό της.

Το ρεπορτάζ πάντως που παρουσιάζει η βελγική ιστοσελίδα, κάνει λόγο και για ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης για την απόκτηση του Κύπριου αμυντικού. «Η Βέρντερ Βρέμης απέκτησε από την Σταντάρ τον Μπελφοντίλ με την μορφή δανεισμού, αλλά υπάρχει ένας ακόμα παίκτης που ενδιαφέρει την γερμανική ομάδα», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ και συνεχίζει. «Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, του οποίου οι εμφανίσεις έχουν ενθουσιάσει τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας.

Ο Κύπριος αμυντικός όμως ανήκει στον Ολυμπιακό και η Σταντάρ δεν έχει ενεργοποιήσει ακόμα την οψιόν για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη, αλλά θα το κάνει. Έχουν προθεσμία μέχρι τις 15 Μαΐου και η οψιόν είναι 1,5 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει πως η Σταντάρ μπορεί ν’ αποκτήσει τον Λαΐφη και να τον παραχωρήσει στην συνέχεια, εξασφαλίζοντας ένα σημαντικό κέρδος, καθώς ο παίκτης κοστολογείται με περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ