500άρης ο Βάτσλικ

500άρης ο Βάτσλικ

Η τελευταία συμμετοχή του Τόμας Βάτσλικ με την Χάντερσφιλντ, έβαλε τον πρώην ερυθρόλευκο τερματοφύλακα σε ένα πολύ ιδιαίτερο και σημαντικό γκρουπ παικτών.

Σε ένα ιδιαίτερο κλαμπ μπήκε ο Τόμας Βάτσλικ. Ο μέχρι πρότινος, τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, από τον Γενάρη του 2023 αγωνίζεται για λογαριασμό της Χάντερσφιλντ όπου πήγε με ελεύθερη μεταγραφή από τους Πειραιώτες.

Εκεί έχει καταφέρει να αγωνιστεί ήδη 12 φορές στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της Αγγλίας, την Championship. Μάλιστα η τελευταία του εμφάνιση στην ήττα της Χάντερσφιλντ από την Σουόνσι για την 42 αγωνιστική με 1-0, σήμανε ένα ιδιαίτερο ρεκόρ για τον 34χρονο Τσέχο τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης: Παραδέχθηκε τη σεξουαλική επαφή ο Ντάνι Άλβες αλλά επιμένει ότι ήταν συναινετική

Ήταν η υπ’ αριθμόν 500 στην καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Βάτσλικ που είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχει μια πλούσια καριέρα έχοντας περάσει κατά σειρά από τις Βιτκοβίτσε, Βικτόρια Ζίζκοφ, Σπάρτα Πράγας, Βασιλεία, Σεβίλλη και Ολυμπιακό πριν την τρέχουσα ομάδα του.

Στον Ολυμπιακό μάλιστα αγωνίστηκε από τον Ιούλιο του 2021 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2023, καταγράφοντας συνολικά 57 συμμετοχές με τους ερυθρόλευκους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ