Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Προς δανεισμό ο Αλεξανδρόπουλος

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Προς δανεισμό ο Αλεξανδρόπουλος

Σύμφωνα με Μέσα ενημέρωσης της Πορτογαλίας ο νεαρός μέσος θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα για να... ωριμάσει αγωνιστικά.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που πέρσι προσέγγισε τα βλέμματα όλων με τις εμφανίσεις στον Παναθηναϊκό με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας τελικώς να τον κάνει δικό της αλλά τον Έλληνα μέσο ωστόσο, να μην έχει πείσει τους ιθύνοντες των Πορτογάλων με τις εμφανίσεις του.

Διαβάστε επίσης: Για πάντα «μπλαουγκράνα» ο Μπουσκέτς – Ανανεώνει με την Μπαρτσελόνα

Τη φετινή σεζόν ο 21χρονος μέσος έχει έως τώρα 17 συμμετοχές με τα χρώματα της Σπόρτινγκ και έχει δει και 5 κίτρινες κάρτες. Όπως αναφέρουν λοιπόν Μέσα ενημέρωσης από την Πορτογαλία η διοίκηση του συλλόγου από τη Λισαβόνα προτίθεται με το τέλος της σεζόν να δώσει τον Αλεξανδρόπουλο με δανεισμό  σε άλλη ομάδα, προκειμένου να ωριμάσει από πλευράς ανταγωνιστικότητας.

Πάντως χθες, άλλο δημοσίευμα από την «Record» ανέφερε πως πρόθεση των «λιονταριών» είναι να πουλήσουν τον νεαρό άσο τον οποίο κοστολογούν με 4 εκατομμύρια ευρώ.

Το τι ακριβώς θα γίνει θα το μάθουμε σύντομα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ο Αλεξανδρόπουλος δε θα είναι στο δυναμικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας του χρόνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ