«Ανοιχτοί λογαριασμοί» για Σπόρτινγκ και Άρσεναλ – Προβάδισμα πρόκρισης για Ρόμα

«Ανοιχτοί λογαριασμοί» για Σπόρτινγκ και Άρσεναλ – Προβάδισμα πρόκρισης για Ρόμα

Έπειτα από μια χορταστική ματσάρα Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, με την πρόκριση να κρίνεται στο Λονδίνο. Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για την Ρόμα η οποία επικράτησε με 2-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ολίμπικο».

Η μονομαχία της Σπόρτινγκ με την Άρσεναλ είχε τέσσερα γκολ και ανατροπή αλλά όχι νικήτρια, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 και την πρόκριση να κρίνεται πλέον στο Λονδίνο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση καταφέρνοντας να πάρουν το προβάδισμα με τον Σαλιμπά να νικά με κεφαλιά στο 22′ τον Αντάν για το 0-1.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε δώδεκα λεπτά αργότερα, με τον Ινάσιο να φέρνει το ματς στα ίσα με τον ίδιο τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Στο πειθαρχικό της UEFA η ΕΠΟ – Απώλεια επιπλέον 130.000 € για την ομοσπονδία!

Οι γηπεδούχοι έφτασαν μάλιστα στην ολική ανατροπή του σκηνικού με κοντινή προσπάθεια του Παουλίνιο μετά από επέμβαση του Τέρνερ, στο 55’!

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε με το απίθανο αυτογκολ του Μορίτα στο 62′.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Αδάν, Ρέις, Κόατες, Στ.Γιούστε, Μορίτα, Τρινκάο (71’ Σάντος), Έντουαρντς (89’ Ισαχακού), Ινάσιο, Εσγάιο (77’ Ντιομαντέ), Πότε, Παουλίνιο (77’ Τσερμίτι)

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τέρνερ, Γουάιτ, Κίβιορ (71’ Σμιθ Ρόου), Σαλιμπά, Ζιντσένκο (63’ Τομιγιάσου), Τζάκα, Ζορζίνιο (71’ Γκάμπριελ), Νέλσον (71’ Παρτέι), Βιέιρα, Σακά, Μαρτινέλι

Σπουδαία νίκη και για τη Ρόμα, που λύγισε με 2-0 τη Σοσιεδάδ στο «Ολίμπικο» και πήρε το μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά.

Η προβολή του Ελ Σαραουί μετά από υπέροχη προσπάθεια του Έιμπραχαμ στο 13’ επέτρεψε στους «τζαλορόσι» να πάρουν το προβάδισμα, με τον Κουμπάλα να γράφει στο 87′ το 2-0 υπέρ της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Γιορέντε (46’Κουμπούλα), Μαντσίνι, Κάρσντορπ, Μάτιτς, Κριστάντε, Πελεγκρίνι (60’Σπινατσόλα), Ελ Σααραουί (60’Βαϊνάλντουμ), Ντιμπάλα (88’Μπόβε), Έιμπραχαμ (60’Μπελότι).

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Ρίκο, Λε Νορμάν, Θουμπελδία, Γκοροσαβέλ (83’Σόλα), Μερίνο, Θουμπιμένδι, Νταβίντ Σίλβα (83’Τουριέντες), Ιγιαραμένδι (75’Μέντεθ), Σέρλοθ (67’Ογιαρθάμπαλ), Κούμπο (75’Τσο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ