Όφερμαρς: «Η καρδιά μου είναι νεκρή κατά 45%»

Όφερμαρς: «Η καρδιά μου είναι νεκρή κατά 45%»

Ο παλαίμαχος άσος αποκάλυψε την κατάσταση που βρίσκεται μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον περασμένο Δεκέμβρη.

Ο Μαρκ Όφερμαρς προχώρησε σε δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας του μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον περασμένο Δεκέμβριο.

Διαβάστε επίσης: Το καλοκαίρι των αποφάσεων για Καμαρά και ο… Μοντεστό

Συγκεκριμένα είπε πως η καρδιά του είναι νεκρή κατά 45% αλλά δεν πρέπει κανείς να τον λυπάται αφού είναι χαρούμενος άνθρωπος που απλά πρέπει να μοιράσει την ενέργειά του όσο καλύτερα μπορεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παλαίμαχου Ολλανδού άσου στη «Het LaatsteNieuws» για την υγεία του:

«Πρέπει να πάρω ανάσα όταν μιλάω πολύ και χρειάζεται ενέργεια για να παραμείνω συγκεντρωμένος. Η καρδιά μου είναι νεκρή κατά 45%. Αλλά δεν πρέπει να με λυπάσαι. Είμαι χαρούμενος άνθρωπος μόνο που πρέπει να μοιράσω την ενέργειά μου όσο καλύτερα μπορώ». Συνεχίζοντας ο Όφερμαρς είπε:

«Εάν υπάρχουν σημαντικά θέματα ή συναντήσεις στην ημερήσια διάταξη, επικεντρώνομαι σε αυτά. Προτιμώ να πεθάνω εδώ παρά να μην κάνω τίποτα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολλανδός μετά την αποχώρησή του από τον Άγιαξ, ανέλαβε αθλητικός διευθυντής στην Αντβέρπ στην οποίας το τιμόνι παραμένει.

Ο 50χρονος πρώην παίκτης, κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση το 2022 και αναπόφευκτα οδηγήθηκε στην απομάκρυνσή του από τον πάγκο του «Αίαντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ