Υπάρχει κι άλλος Μπέλιγχαμ που κάνει όνειρα για… Premier League (pics, vids)

Υπάρχει κι άλλος Μπέλιγχαμ που κάνει όνειρα για… Premier League (pics, vids)

Αν και οι περισσότεροι ασχολούνται με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και μια πιθανή μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει κι άλλος ένας που… κάνει όνειρα για Premier League αν και μόλις στα 17 του…

Δεν είναι μόνο ο Τζουντ Μπέλιγχαμ

Το περασμένο Σάββατο η Σάντερλαντ τούμπαρε το ματς με τη Λούτον επικρατώντας τελικά με 2-1 της αντιπάλου της και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό των Play-Offs της Championship βλέποντας ξεκάθαρα Premier League και άνοδο.

Βέβαια ο κόσμος που βρέθηκε στο «Στάδιο του Φωτός» για να παρακολουθήσει τη Σάντερλαντ μάλλον δε θα αντιλήφθηκε ότι στο γήπεδο βρίσκονταν και ο… Μπέλιγχαμ.

Όχι δε λέμε αυτόν που νομίζετε, τον Τζουντ ο οποίος έχει γίνει «μήλον της έριδος» για πολύ μεγάλα κλαμπ (αν και μόλις στα 19 του), και είναι πιθανή μία μετακίνησή του από τη Ντόρτμουντ στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι. Εμείς μιλάμε για τον…. Τζομπ.

Αν και στα 17 του δείχνει ότι έχει τα εφόδια να ξεχωρίσει…

Ο Τζουντ λοιπόν έχει έναν αδερφό μικρότερο, τον Τζομπ. Κι αυτός προϊόν της Μπερμίγχαμ στην οποία αγωνίζεται τώρα (από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ανδρών) και μάλιστα τη φετινή σεζόν μετράει με τα χρώματά της 23 συμμετοχές εκ των οποίων οι τελευταίες δυο είναι ενενηντάλεπτες με τα βλέμματα γοργά γοργά να στρέφονται πάνω του.

Βρέθηκε λοιπόν στο γήπεδο της Σάντερλαντ το Σάββατο και σύμφωνα με Μέσα ενημέρωσης της Αγγλίας είναι πιθανή μια μετακίνησή του το καλοκαίρι εκεί, οπότε δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται στην Premier League του χρόνου.

Ποια είναι η θέση του Τζομπ

Ο γεννηθείς στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015, Τζομπ αγωνίζεται ως δεκάρι. Ο μάνατζερ του, Τζον Γιούστας, έχει περιγράψει τον 17χρονο ως ένα κοντρολαρισμένο μεσοεπιθετικό με πολύ καλό χειρισμό της μπάλας και πολύ έξυπνες κινήσεις μέσα στο γήπεδο που βλέπει τους συμπαίκτες του, ενώ έχει αρκετά μεγάλη ταχύτητα.

«Υπάρχει μεγάλη πίεση στο πρόσωπο του Τζομπ γιατί είναι αδερφός του Τζουντ. Πρέπει να τον προστατέψουμε, και εγώ προσωπικά ο ίδιος.

Δε θέλουμε να τον ρίξουμε στα βαθιά τόσο νωρίς. Θέλουμε να παίρνει ζωτικά λεπτά συμμετοχής στο σωστό χρόνο κι αυτό κάνουμε», έχει δηλώσει πρόσφατα ο Γιούστας για τον μικρό ο οποίος είναι αλήθεια πως στους αγώνες με Μίλγουολ, Μπλάκπουλ, Κόβεντρι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Championship (στα τελευταία ματς κοινώς), έκανε ένα φοβερό ξεπέταγμα και αρχίζει να δείχνει κι αυτός πως το… παραέχει με τη μπάλα…

Δεν είναι μόνο στα ραντάρ της Σάντερλαντ πάντως

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Marca» τον μικρό παρακολουθούν στενά τόσο η Λίβερπουλ και η Τσέλσι ενώ τον τσεκάρει και η Ντόρτμουντ η οποία είδε τον Τζουντ να μεγαλώνει απότομα και το σκέφτεται σοβαρά και για τον Τζομπ…
Βέβαια ο Τζουντ αυτή τη στιγμή είναι αυτός που διαπρέπει. Με 42 συμμετοχές με τους Βεστφαλούς 14 τέρματα και 7 ασίστ κοστολογείται από το transfermarkt με 120 εκατομμύρια ευρώ,αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχει και άλλος καλός Μπέλιγχαμ.

Μπορεί να… κοστολογείται με 3 εκατομμύρια ευρώ μόλις -σε σχέση με τον Τζουντ- αλλά με τις τελευταίες του εμφανίσεις δείχνει πως μπορεί να εξελιχθεί κι αυτός τάχιστα στο «next big thing» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Δε βιάζεται -ακόμα στην ανάπτυξη είναι άλλωστε- αλλά ένας Μπέλιγχαμ ως φαίνεται δε χρειάζεται να πατήσει καν τα… 20 για να κάνει αίσθηση στο ποδόσφαιρο οπότε αξίζει να παρακολουθείται στενά, γιατί κάποια μέρα -ποιος ξέρει- μπορεί να μας φέρει αναμνήσεις από αδέρφια του παρελθόντος που διέπρεψαν στο ποδόσφαιρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ