«Μάχη» Λειψίας και Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας

«Μάχη» Λειψίας και Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας

Απόψε (3/6, 21:00) κρίνεται το Κύπελλο Γερμανίας με τη Λειψία να αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον μεγάλο τελικό.

Η… αρένα είναι έτοιμη και η Λειψία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι επίσης έτοιμες να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας που είναι προγραμματισμένος για απόψε 3/6, 21:00).

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου και η κάθε μία φυσικά επιθυμεί να το κατακτήσει για τους δικούς της λόγους.

Οι μεν «ταύροι» τερμάτισαν στην Bundesliga στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ θέλουν να κάνουν το back to back στον θεσμό, αφού και πέρσι είχαν φτάσει μέχρι το τέλος, επικρατώντας της Φράιμπουργκ με σκορ 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι.

Από την άλλη πλευρά, οι «αετοί», που δίνουν τον ένατο τελικό της ιστορίας τους μετρώντας πέντε κατακτήσεις, τερμάτισαν στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος έχοντας εξασφαλίσει τη θέση της στο Europa Conference League. Σε περίπτωση βέβαια που είναι εκείνη νικήτρια, τότε αυτόματα θα… προβιβαστεί στο Europa League.

Αυτή θα είναι η 3η αναμέτρηση των δύο ομάδων στη φετινή σεζόν, καθώς έχουν προηγηθεί οι δύο για την Bundesliga. Στις 3/9 η Άιντραχτ επικράτησε 4-0, ενώ στις 25/2 η Λειψία 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ