Στην Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Κυριάκος Σαββίδης

Στην Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Κυριάκος Σαββίδης

Παίκτης της Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι και επίσημα ο Κυριάκος Σαββίδης.

Ποδοσφαιριστής της πρωταθλήτριας Σλοβακίας, Σλόβαν Μπρατισλάβας, θα είναι από την επόμενη σεζόν ο Κυριάκος Σαββίδης. Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου και του Άρη -μεταξύ άλλων- ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Σλόβαν, έπειτα από μια τριετία στη Σπαρτάκ Τρνάβα.

Η Σλόβαν, που είναι πιθανή αντίπαλος της ΑΕΚ στον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, παρουσίασε τον 27χρονο μέσο, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν με 4 γκολ και 3 ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Σαββίδης πήρε τη φανέλα με το νούμερο 88 και, μάλιστα, την παρουσίασή του έκανε ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Σλόβαν, Ιβάν Κμότρικ.

«Η επόμενη σεζόν θα είναι άκρως ανταγωνιστική, γι’ αυτό οφείλουμε να ενισχύσουμε το ρόστερ μας. Ο Κυριάκος Σαββίδης, ένας μέσος που μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη εστία με τα σουτ του, σίγουρα θα είναι μια σημαντική βοήθεια για εμάς στις επόμενες μάχες που έχουμε να δώσουμε», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση, όπου παρατίθεται κι ένα σύντομο βιογραφικό του Θεσσαλονικιού χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ