Σπόρτινγκ – Μπενφίκα 0-0

Σπόρτινγκ – Μπενφίκα 0-0

Χωρίς γκολ έληξε το ντέρμπι στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», με τους «δράκους» να κατακτούν και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα.

Στο θρόνο του πρωταθλητή μετά από 5 χρόνια επέστρεψε και μαθηματικά πλέον η Πόρτο, μετά το ισόπαλο 0-0 ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και την Μπενφίκα. Οι δύο ομάδες της Λισαβόνας αλληλοεξουδετερώθηκαν και έδωσαν από σήμερα τον τίτλο στους «δράκους».

Οι Μπενφίκα και Σπόρτινγκ με τη λευκή ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι, έμειναν 4 βαθμούς πίσω από την Πόρτο, μια αγωνιστική πριν το τέλος. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο την Κυριακή θα υποδεχθεί τη Φιρένσε, με τους οπαδούς της να στήνουν πάρτι τίτλου στο «Ντραγκάο», για το 28 πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου.

Η τελευταία αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (13/05), με την Πόρτο να αγωνίζεται στην έδρα της Γκιμαράες, την Μπενφίκα να υποδέχεται την Μορεϊρένσε και την Σπόρτινγκ να δοκιμάζεται στο «άνδρο» της Μαρίτιμο.

Οι δύο ομάδες της Λισαβόνας δίνουν μάχη για τη δεύτερη θέση, όπου ισοβαθμούν με 78 πόντους, με στόχο το εισιτήριο για τα προκριματικά του επόμενου Champions League. Η Μπενφίκα, πάντως, παρά την ισοπαλία στο ντέρμπι, διατηρεί το πάνω χέρι για τη δεύτερη θέση, καθώς υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι στο «Ζοσέ Αλβαλάδε»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ