Απολύθηκε ο Μοράις μετά τον υποβιβασμό της Μπάρνσλεϊ!

Απολύθηκε ο Μοράις μετά τον υποβιβασμό της Μπάρνσλεϊ!

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής της ΑΕΚ δεν κατάφερε να διατηρήσει την ομάδα στη Championship και μοιραία απολύθηκε από τη διοίκηση του βρετανικού συλλόγου.

Παρελθόν από τον πάγκο της Μπάρνσλεϊ αποτελεί ο Ζοσέ Μοράις, με το βρετανικό σύλλογο να απολύει τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην τρίτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Πορτογάλος, ο οποίος πέρασε από τον πάγκο της Ενωσης τη σεζόν 2016-2017, δεν κατάφερε να διατηρήσει την ομάδα του στην Championship και μοιραία απολύθηκε από τη διοίκηση της Μπάρνσλεϊ. Η ήττα από την Ντέρμπι Κάουντι με 4-1 ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον Ιβηρα πλέον να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μοράις ανέλαβε την ομάδα στα μέσα της σεζόν και έκατσε στον πάγκο της σε 14 παιχνίδια, στα οποία είχε απολογισμό 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες. Οι 41 βαθμοί που συγκέντρωσε η Μπάρνσλεϊ δεν αρκούσαν για να σώσει την κατηγορία και πλέον τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη League One.

Αντίθετα, στην κατηγορία παρέμεινε η Μπόλτον, η οποία την τελευταία αγωνιστική νίκησε με 3-2 την Νότιγχαμ Φόρεστ, έφτασε τους 43 βαθμούς και γλίτωσε τον υποβιβασμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ