Σήκωσε και το Κύπελλο η Παρί! (vid)

Σήκωσε και το Κύπελλο η Παρί! (vid)

Η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε 2-0 την Ερμπιέ στον τελικό του Coupe de France και κατέκτησε όλους τους τίτλους στη Γαλλία.

Κυπελλούχος για 12η φορά στην ιστορία της και 4η σερί, στέφθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν, που επικράτησε με 2-0 της έκπληξης της διοργάνωσης, Λεζ Ερμπιέρ, ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Το 1-0 για την ομάδα της πρωτεύουσας έκανε ο Τζιοβάνι Λο Θέλσο στο 26ο λεπτό  με μακρινό πλασέ, ενώ στο 74′ ο Έντινσον Καβάνι διπλασίασε τα τέρματά της με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος απ’ τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Να σημειώσουμε ότι στο στάδιο Stade de France βρέθηκε ο Νεϊμάρ που γύρισε από τη Βραζιλία όπου και πραγματοποιούσε την αποθεραπεία του. Το «παρών» έδωσε και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε απ’ τη Βραζιλία που έκανε αποθεραπεία και ήταν στο Stade de France, όπως και ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν…Έτσι μετά το Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα, η Παρί πανηγύρισε την κατάκτηση και του Κυπέλλου, προσθέτοντας ακόμη τρεις τίτλους στο πλούσιο παλμαρέ της.

ΛΕΖ ΕΡΜΠΙΕ: Πισό, Μαρί, Φοφανά, Ντεκέρ, Παζερί, Βανμπαλεγκέμ (62′ Νταμπάς), Φλοσό, Άικμαϊερ (88′ Κουτιριέ), Μπονγκονγκί, Ζερμάν (63′ Γκμποό), Ροσετό.
ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ: Τραπ, Ντάνι Άλβες (86′ Μενιέ), Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Γιούρι Μπερτσίτσε, Τιάγκο Μότα (68′ Ντράξλερ), Λο Σέλσο, Ραμπιό, Εμπαμπέ (86′ Παστόρε), Ντι Μαρία, Καβάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ