Μπενφίκα : Πωλητήριο στον Σάμαρη

Μπενφίκα : Πωλητήριο στον Σάμαρη

Μετά την αποτυχία της Μπενφίκα να κατακτήσει το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, έρχονται αποχωρήσεις παικτών, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Ανδρέας Σάμαρης.

Η Μπενφίκα δεν κατάφερε να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα Πορτογαλίας, μετά την ισοπαλία κόντρα στη Σπόρτινγκ (0-0). Το γεγονός αυτό δεν άρεσε καθόλου στους ιθύνοντες της ομάδας και γι’ αυτό πάρθηκε η απόφαση για ανασυγκρότηση του έμψυχου δυναμικού της.

Όπως αναφέρουν οι πορτογαλικές εφημερίδες A’ Bola και Record, αρκετοί παίκτες βρίσκονται στη λίστα με τις πιθανές αποχωρήσεις το φετινό καλοκαίρι. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και το όνομα του Ανδρέα Σάμαρη, παρόλο που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2019. Οι υπόλοιποι είναι οι Ραούλ Χιμένες, Μπρούνο Βαρέλα, Σάλβιο, Πίζι, Γκριμάλδο και Σεφέροβιτς. Ο Σβίλαρ θα αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού, ενώ τα συμβόλαια των Πάουλο Λόπες, Ντόουγκλας κι Ελιζέου εκπνέουν και θα φύγουν ως ελεύθεροι.

Ο 28χρονος Έλληνας διεθνής μέσος φέτος πραγματοποίησε 17 συμμετοχές στη Premeira Liga, πετυχαίνοντας ένα γκολ. Ακόμη, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είχε μία συμμετοχή στο πορτογαλικό Κύπελλο, τρεις στο πορτογαλικό Λιγκ Καπ και ισάριθμες στο Champions League.

Δείτε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ