Λέει «αντίο» στον Άγιαξ ο Τάντιτς (pic)

Λέει «αντίο» στον Άγιαξ ο Τάντιτς (pic)

O Ντούσαν Τάντιτς μετά από πέντε χρόνια, είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Άγιαξ, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της σπουδαίας καριέρας του.

Ο Ντούσαν Τάντιτς αποτελεί ένα ολόκληρο κεφάλαιο των τελευταίων χρόνων του Άγιαξ, αφού έφτασε ένα σουτ μακριά από τον τελικό του Champions League και στην Ολλανδία πανηγύρισαν τα πάντα.

Όλοι οι κύκλοι όμως πρέπει να κλείνουν και αυτό ετοιμάζεται να κάνει και ο σπουδαίος Σέρβος, αποχωρώντας από τον Άγιαξ.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρέτσος αποκαλύπτει: «Αυτό είναι το μυστικό του Ελ Αραμπί» (Video)

Οι σχέσεις του αρχηγού του «Αίαντα» με τη διοίκηση της ομάδας έχουν ψυχρανθεί αρκετά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα σύμφωνα με την «De Telegraaf» να θέλει να αποχωρήσει από το σύλλογο του Άμστερνταμ.

Ο Σέρβος βλέπει όλους τους νεαρούς συμπαίκτες του, που βοήθησαν στην πορεία του Άγιαξ την προηγούμενη 6ετία να πωλούνται κατευθείαν, μόλις έρθει κάποια πρόταση γι’ αυτούς και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τώρα με τις περιπτώσεις των Άλβαρεζ και Κλάασεν.

Το επίπεδο του ρόστερ έχει πέσει αρκετά, με αποτέλεσμα η ομάδα να καταλήξει πέρυσι στην 3η θέση της Eredivisie, 13 πόντους πίσω από την πρωταθλήτρια Φέγενορντ και μόλις δύο βαθμούς πάνω από την τέταρτη Άλκμααρ.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα ο Τάντιτς δεν δίνει το παρών ούτε στις προπονήσεις, έτσι ώστε να αναγκάσει τον Άγιαξ να του «λύσει» το συμβόλαιο, που έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Σέρβος αρίστας φόρεσε τη φανέλα του Άγιαξ σε 241 παιχνίδια, με τα νούμερά του να φανερώνουν την τεράστια προσφορά του στο σύλλογο, μιας και είχε 105 γκολ και 112 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ