Έκπληξη στα αριστερά για τον Ολυμπιακό- Τον Ντούσαν Τάντιτς του Άγιαξ βάζουν στο στόχαστρο οι Τούρκοι

Έκπληξη στα αριστερά για τον Ολυμπιακό- Τον Ντούσαν Τάντιτς του Άγιαξ βάζουν στο στόχαστρο οι Τούρκοι

Ρεπορτάζ από την Τουρκία βάζει τον Ολυμπιακό σε… τροχιά Ντούσαν Τάντιτς.

Και το όνομα αυτού Ντούσαν Τάντιτς. Σα να λέμε;

Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον αρχηγό της εθνικής Σερβίας (98συμ) και του Άγιαξ και έναν από τους καλύτερους winger που προέκυψαν στα Βαλκάνια την τελευταία 10ετία.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός, η επόμενη μέρα: Τι ψάχνει στα γκαρντ, ο Λαρεντζάκης και ο… Σενγκέλια!

Κλείνει τον φοβερό και τρομερό κύκλο του στο Άμστερνταμ ο Τάντιτς (241 συμ, 105 γκολ, 112 ασίστ) με βάση τα ρεπορτάζ. Συζητά με τον Αίαντα για τη λύση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 έχοντας την ανάγκη να αλλάξει παραστάσεις. Κάτι σε 47 συμμετοχές, 13 γκολ και 21 ασίστ έγραψε το κοντέρ τη σεζόν που πέρασε για τον 34χρονο ο οποίος όμως θέλει να αλλάξει τον… αέρα του.

Και ενώ ήδη μια σειρά από ομάδες έχουν μπει σε τροχιά για την απόκτηση του; Ένα ρεπορτάζ από την Τουρκία ανεβάζει την θερμοκρασία και στον Πειραιά. Η Μπεσίκτας είναι η πρώτη που κατέθεσε πρόταση για 2+1 χρόνια στον Τάντιτς όμως «για τον Σέρβο έχει κάνει κρούση και ο Ολυμπιακός» αναφέρουν οι γείτονες.

Ο 34χρονος είναι ένας κλασικός μεσο-επιθετικός που αρέσκεται να ξεκινά από το αριστερό άκρο. Στην συγκλονιστική καριέρα του έχει περισσότερα από 200 γκολ αλλά και 200 ασίστ στον ορισμό του ποδοσφαιριστή που μοιράζει ισόποσα δημιουργία και εκτέλεση. Έπαιξε στην Premier League (Σαουθάμπτον), έχει έναν κύκλο μεταγραφών 35 εκατ ευρώ και τέλος πάντων δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Αν όντως ο Ολυμπιακός είναι στο κόλπο; Προφανώς αυτό το γνωρίζουν μόνο ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Η αναζήτηση ενός «κάνω τη διαφορά» winger είναι δεδομένη. Ο Τάντιτς όμως αν μείνει ελεύθερος θα γίνει στόχος καμιά 15αριά ομάδων. Και μόνο η αναφορά όμως από τους Τούρκους κάτι λέει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ