«Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Σερκλ Μπριζ ο Χάσι»

«Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Σερκλ Μπριζ ο Χάσι»

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, φέρεται να είναι από τους βασικούς υποψηφίους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σερκλ Μπριζ, η οποία επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία του βελγικού ποδοσφαίρου.

Η Σερκλ Μπριζ μπορεί να γιορτάζει την επάνοδο της στα «σαλόνια» του βελγικού ποδοσφαίρου μετά από 4 χρόνια, αλλά ήδη οι διοικούντες την ομάδα σκέφτονται την επόμενη μέρα, η οποία θα τους βρει χωρίς τον Φράνκι Φερκούτερεν στον πάγκο τους, μιας και η συνεργασία τους δεν ανανεώθηκε.

Έτσι, οι ιθύνοντες της ομάδας «χτενίζουν» την αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του 61χρονου τεχνικού. Πρώτο όνομα στη λίστα της Σερκλ Μπριζ είναι ο γνωστός μας από το πέρασμα του στον πάγκο του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι!

Όπως αναφέρουν τα βελγικά Μέσα, ο 46χρονος προπονητής, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Σερκλ Μπριζ κατά το παρελθόν, αποτελεί την πρώτη επιλογή του μεγαλομετόχου της ομάδας, Νμίτρι Ριμπολόβλεφ, που μεταξύ άλλων είναι ιδιοκτήτης και της Μονακό.

Τα δημοσιεύματα από το Βέλγιο αναφέρουν πως η Σερκλ Μπριζ θα είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες για τον Χάσι, ούτως ώστε να επαναφέρει την καριέρα του σε ένα καλό σημείο, μετά τα αποτυχημένα περάσματα του από την Λέγκια Βαρσοβίας και τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ