Μπενφίκα – Μορεϊρένσε 1-0

Μπενφίκα – Μορεϊρένσε 1-0

Η Μπενφίκα επικράτησε της Μορεϊρένσε (1-0), η Σπόρτινγκ έχασε από την Μαρίτιμο (2-1) και κάπως έτσι οι Αετοί της Λισαβόνας είναι αυτοί που θα παίξουν στο Champions League μαζί με τη πρωταθλήτρια Πόρτο.

Σε ένα σκληρό ματς με πολύ λίγες φάσεις η Μπενφίκα έκανε το χρέος της, επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Μορεϊρένσε και κάπως έτσι έδωσε ραντεβού με το… σεντόνι της σεζόν 2018-2019. Δράστης ο γνωστός και σεσημασμένος σκόρερ των Λουζιτανός, Ζόνας, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 52’.

Από την άλλη η Σπόρτινγκ, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Μπενφίκα την προηγούμενη αγωνιστική αυτοκτόνησε εκτός έδρας κόντρα στην αδιάφορη Μαρίτιμο. Ο Ζοέλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Ντοστ να σκοράρει το τελευταίο ίσως γκολ του με τη Σπόρτινγκ για το 1-1 του ημιχρόνου. Τελικά ένας παλιός μας γνώριμος από το πέρασμά του σε Ολυμπιακό και Κέρκυρα, ο Γκεβόρκ Γκαζαριάν έκανε το 2-1 στο 90+2’ και έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες των φιλοξενούμενων που την επόμενη χρονιά θα αρκεστούν στη συμμετοχή τους στο Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ