Η Μάντσεστερ Σίτι προπονήθηκε στο Ρέντη – Εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις!

Η Μάντσεστερ Σίτι προπονήθηκε στο Ρέντη – Εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις!

Η Μάντσεστερ Σίτι μία ημέρα μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» προπονήθηκε στο Ρέντη και εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις.

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό, που κρίθηκε στα πέναλτι, η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα κατέκτησε το ευρωπαϊκό Super Cup απέναντι στη Σεβίλλη και αναδείχθηκε υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης. Μια εντυπωσιακή αναμέτρηση, που πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο «Γ. Καραϊσκάκης» και μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Μια γιορτή του ποδοσφαίρου, με την Μάντσεστερ Σίτι να σηκώνει στο τέλος ης βραδιάς το βαρύτιμο τρόπαιο στον φαληρικό ουρανό και να αρχίζει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα και οι παίκτες του πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο επόμενο παιχνίδι με την Νιούκαστλ για την Premier League (19/8).

Πριν αναχωρήσει για την Μεγάλη Βρετανία, όμως, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε μια τελευταία προπόνηση στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Ρέντη, με τους Πολίτες να μένουν εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα και οι ποδοσφαιριστές του έλεγαν τα καλύτερα για τις εγκαταστάσεις της πειραϊκής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Με σοβαρότητα, αποφασιστικότητα και τον… αέρα του 1-0 ο Ολυμπιακός για την πρόκριση στο Βέλγιο

Ο Ισπανός τεχνικός, οι παίκτες του και οι άνθρωποι της Σίτι έμειναν εντυπωσιασμένοι από το πόσο προσεγμένο και υπερσύγχρονο είναι το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έκανε μία επένδυση που εν τέλει αποδίδει καρπούς αφού και άλλες κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν πει τα καλύτερα για το «στολίδι» που κοσμεί την περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ