Ανακοίνωσε Αλεξάντερ Φράνσον η Ομόνοια

Ανακοίνωσε Αλεξάντερ Φράνσον η Ομόνοια

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση του Σουηδού χαφ, Αλεξάντερ Φράνσον, ο οποίος αποχώρησε ως ελέυθερος από την ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι.

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεξάντερ Φράνσον. Ο Σουηδός χαφ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ μετά από 1,5 χρόνο συνεργασίας και υπέγραψε συμβόλαιο με την Ομόνοια για 2+1 χρόνια.

O 29χρονος μέσος μέτρησε επτά εμφανίσεις με την φανέλα της «Ένωσης», εκ των οποίων έκανε τις έξι την προηγούμενη σεζόν. Ο Φράνσον παρά τον περιορισμένο ρόλο του δούλεψε όλη τη χρονιά υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα και στο τέλος της σεζόν σήκωσε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη μεταγραφή – Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Εσε (pic)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομόνοια:

«Ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο 29χρονος διεθνής Σουηδός μέσος, Alexander Fransson, ο οποίος τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους αγωνιζόταν στην περσινή νταμπλούχο Ελλάδας, ΑΕΚ Αθηνών.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας 2+1 χρόνια

Μεγάλο μέρος της καριέρας του το πέρασε στην IFK Norrkoping, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής. Αγωνίστηκε, επίσης, στην FC Basel 1983, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο και έπαιξε στους ομίλους του UEFA Champions League και του UEFA Europa League. Μετρά οκτώ συμμετοχές στην εθνική Σουηδίας.

Καλωσορίζουμε τον Alexander Fransson στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ