Σμιντ για το επεισόδιο με Βλαχοδήμο: «Ήθελα να αυξήσω τον ανταγωνισμό»

Σμιντ για το επεισόδιο με Βλαχοδήμο: «Ήθελα να αυξήσω τον ανταγωνισμό»

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ, τοποθετήθηκε για το φραστικό επεισόδιο που είχε μετ ον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και εξήγησε γιατί τον άφησε εκτός αποστολής.

Εκτός αποστολής για το ματς με την Εστρέλα Αμαδόρα (2-0) έμεινε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μετά το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον προπονητή της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ.

Μετά τον αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος ο 55χρονος τεχνικός δικαιολόγησε την απόφασή του να αφήσει εκτός αποστολής τον Έλληνα γκολκίπερ.

Διαβάστε επίσης: Η… χαλάστρα της Μονακό για Τζέιμς, ο Ναν και το «my way» του Μπαρτζώκα

«Ηταν ξεκάθαρο ότι ήθελα φρέσκια ενέργεια σε αυτή τη θέση, τώρα που έχουμε τρεις κορυφαίους τερματοφύλακες. Η απόδοση του δεν ήταν καλή και αποφάσισα να κάνω αλλαγές. Ήθελα να αυξήσω τον ανταγωνισμό σε αυτή τη θέση. Αποφάσισα να δώσω στον Σάμιουελ Σοάρες θέση βασικού, ο οποίος τα πήγε καλά στην προετοιμασία και είμαι ευχαριστημένος μαζί του.Ο Τρούμπιν έχει τη δυνατότητα να γίνει πολύ καλός τερματοφύλακας της Μπενφίκα, αλλά έχει μόνο 9 μέρες δουλειάς εδώ, ακόμα προσαρμόζετ. Αν μου ζητούσε εξηγήσεις ο Βλαχοδήμος; Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω το θέμα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ