Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ο Φόστερ (pic, vid)

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ο Φόστερ (pic, vid)

Τίτλους τέλους στην καριέρα του «έριξε» ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας της Εθνικής Αγγλίας, Μπεν Φόστερ, στα 40 του χρόνια.

Ο 40χρονος πρώην τερματοφύλακας της εθνικής Αγγλίας, Μπεν Φόστερ, αποχωρεί από το ποδόσφαιρο, όπως δήλωσε σήμερα (21/08) μόλις δύο μήνες μετά την μονοετή επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα της League Two (τέταρτης κατηγορίας), Ρέξαμ.

Ο Φόστερ έπαιξε βασικό ρόλο βοηθώντας την ομάδα της Ουαλίας να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου της Αγγλίας (Football League), κάνοντας 12 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του στο σύλλογο, ο οποίος ανήκει στους αστέρες του Χόλιγουντ, Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΈλενι.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Πέπε στον Ολυμπιακό

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Η αλήθεια είναι ότι οι εμφανίσεις μου αυτή τη σεζόν δεν έχουν φτάσει στο επίπεδο που απαιτώ από τον εαυτό μου και νιώθω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποσυρθώ. Πήρα αυτή την απόφαση όχι μόνο γιατί ήταν το καλύτερο για εμένα αλλά και για τον σύλλογο, και η λήψη της απόφασης τώρα δίνει στον σύλλογο κάθε ευκαιρία να αξιολογήσει τις επιλογές του πριν κλείσει η μεταγραφική αγορά. Η Ρέξαμ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

Ο Μπεν Φόστερ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Premier League (2008,2009) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα Football League Trophy με την Ρέξαμ (2004/05) και τρία League Cup Αγγλίας (2009,2010,2011) με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπέρμιγχαμ.

Αποχωρεί από την ενεργό δράση μετά από 21 χρόνια καριέρας και 536 παιχνίδια, από τα οποία κράτησε το «μηδέν» σε 143 περιπτώσεις.  Αγωνίστηκε συνολικά 48.139′ λεπτά, υπερσπίζοντας τις εστίες των Ρέξαμ (δύο θητείες), Γουότφορντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπέρμιγχαμ, και Γουέστ Μπρομ μεταξύ άλλων. Επίσης, υπήρξε 8 φορές διεθνής με την Εθνική Αγγλίας κάνοντας το ντεμπούτο του στις 7 Φεβρουαρίου του 2007.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ