Μάντσεστερ Σίτι: Εκτός δράσης ο Στόουνς μέχρι τον Σεπτέμβριο

Μάντσεστερ Σίτι: Εκτός δράσης ο Στόουνς μέχρι τον Σεπτέμβριο

Ο Τζον Στόουνς δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την Μάντσεστερ Σίτι το επόμενο διάστημα, λόγω προβλήματος τραυματισμού, σύμφωνα με τον Γκουαρντιόλα.

Ο Τζον Στόουνς θα μείνει εκτός δράσης μέχρι και μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου για τα ματς των εθνικών ομάδων λόγω τραυματισμού, δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Γεγονός που καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του Στόουνς τόσο στο ματς των προκριματικών του Euro της Αγγλίας με την Ουκρανία, όσο και στο φιλικό με τη Σκωτία τον επόμενο μήνα.

Διαβάστε επίσης: Αυτός θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι

Ο 29χρονος αμυντικός, υπέστη μυϊκό τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και δεν έχει αγωνιστεί στις νίκες της Μάντσεστερ Σίτι επί των Μπέρνλι (0-3), Σεβίλλης (1-1 κδ, 5-4 πεν.) και Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ (1-0).

Η επόμενη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω Εθνικών ομάδων είναι από τις 4 έως τις 12 Σεπτεμβρίου και ο Στόουνς πρόκειται να χάσει τους αγώνες με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τη Φούλαμ που είναι προγραμματισμένοι για την ερχόμενη Κυριακή (27/8) και τις 2 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα.

Ο Γκουαρντιόλα έχει και τον «πονοκέφαλο» του Κέβιν Ντε Μπρόινε, που θα μένει εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις μήνες μετά τον τραυματισμό του στον μηριαίο κατά τη διάρκεια της νίκης (3-0) επί της Μπέρνλι στην πρεμιέρα της Premier League, γι’ αυτό η Σίτι εξετάζει την περίπτωση του Φλόριαν Βιρτς της Λεβερκούζεν.

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι χρειάζεται την υπόλοιπη ομάδα να ανεβάσει απόδοση και να καλύψει τα κενά των τραυματιών.
«Θα χρειαστούμε τους πάντες για αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. Ο Στόουνς δεν θα είναι έτοιμος παρά μόνο μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων», είπε ο Ισπανός στους δημοσιογράφους.

Η Σίτι κέρδισε τη Σεβίλλη στα πέναλτι για να εξασφαλίσει το πρώτο της Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ την περασμένη εβδομάδα και ο Γκουαρντιόλα είπε ότι είναι εντυπωσιασμένος από τους παίκτες του μετά το τέλειο ξεκίνημα στη νέα σεζόν παρά το δύσκολο πρόγραμμα.
«Κερδίσαμε ήδη έναν τίτλο, έχουμε 2 στις 2 νίκες στο πρωτάθλημα, σκοράραμε άνετα και δεν δεχθήκαμε πολλές ευκαιρίες εναντίον της Μπέρνλι ή της Νιούκαστλ…», πρόσθεσε ο Γκουαρντιόλα.
«Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ