Απίστευτο «ντου» οπαδών της Σπόρτινγκ και ξύλο σε παίκτες και προπονητή!

Απίστευτο «ντου» οπαδών της Σπόρτινγκ και ξύλο σε παίκτες και προπονητή!

Χαμός στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετά τον αποκλεισμό από το Champions League με περίπου 50 οπαδούς της ομάδας να εμφανίζονται στην προπόνηση οπλισμένοι με μαχαίρια και να δέρνουν παίκτες και τεχνικό τιμ.

Μετά τον αποκλεισμό της Σπόρτινγκ Λισαβώνας από το Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, το κλίμα στις τάξεις των οπαδών ήταν τεταμένο.

Το αποκορύφωμα όμως ήταν αυτό που συνέβη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, όταν κουκουλοφόροι που ήταν οπλισμένοι ακόμα και με μαχαίρια, έκαναν «ντου» και τραυμάτισαν τον προπονητή, Ζόρζε Ζεζούς και τους ποδοσφαιριστές Μπας Ντος (τον οποίο τραυμάτισαν στο κεφάλι), Ακούνια, Ρουί Πατρίσιο, Ουίλιαμ Καρβάλιο και Μπατάγλια.

Συγκεκριμένα, περίπου 50 θερμόαιμοι οπαδοί, επιτέθηκαν σε παίκτες και τεχνικό τιμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης χωρίς να λογαριάσουν το παραμικρό. Οι οπαδοί μάλιστα ήταν τόσο εξαγριωμένοι που δεν δίστασαν να τραυματίσουν με μαχαιριά, έναν από τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σπόρτινγκ καταδίκασε την επίθεση και ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει την τιμωρία των δραστών, ενώ την ίδια ώρα παίκτες εκφράζουν την επιθυμία να λύσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα.

Δείτε τα απίστευτα βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ