Αλ Κελαϊφί: «Δεν κινδυνεύει η Ευρώπη από τη Σαουδική Αραβία»

Αλ Κελαϊφί: «Δεν κινδυνεύει η Ευρώπη από τη Σαουδική Αραβία»

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί επανεκλέχθηκε πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων και έπειτα έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους απαντώντας σε διάφορα κρίσημα θέματα που αφορούν το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, επανεξελέγη πρόεδρος της ECA (European Clubs Association/ ευρωπαϊκή ένωση συλλόγων).

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης για να απαντήσει σε ερωτήσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τον αποκλεισμό από την ECA της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους, μετά το θέμα της ευρωπαϊκής Super League.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η απόφαση του Ναν που αλλάζει τα δεδομένα για τον Μπαρτζώκα

«Την ονομάζω «No Super League». Κανείς δεν θέλει να την κάνει. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν. Είναι έξω. Πριν ήταν τρεις ομάδες, τώρα είναι δύο…», είπε ο Αλ Κελαϊφί, ο οποίος μίλησε επίσης δημόσια για πρώτη φορά για την άνοδο του ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας και για το εάν μπορεί να αποτελέσει απειλή για το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος. Εστιάζουμε στην Ευρώπη και τους συλλόγους μας. Έχουμε τις καλύτερες και πιο σημαντικές διοργανώσεις, τους καλύτερους παίκτες. Δεν εναπόκειται σε εμένα να κρίνω τι συμβαίνει εκτός Ευρώπης. Εστιάζουμε στον εαυτό μας», σχολίασε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ