Παίκτης του Ερυθρού Αστέρα έριξε πυρσό κι έβαλε φωτιά στο πούλμαν!

Παίκτης του Ερυθρού Αστέρα έριξε πυρσό κι έβαλε φωτιά στο πούλμαν!

Αρνητική τροπή πήρε η φιέστα του Ερυθρού Αστέρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς ένας εκ των παικτών της ομάδας έριξε έναν πυρσό στο ντεπόζιτο του ανοιχτού πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να επιστρέψει στην κορυφή έπειτα από έναν χρόνο.

Η ομάδα του πρώην τεχνικού του Πανιωνίου επικράτησε της Βόζντοβατς με 5-1 για την τελευταία αγωνιστική του σέρβικου πρωταθλήματος και μετά ξεκίνησε το «πάρτι» για τον τίτλο. Αφού λοιπόν οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα σήκωσαν το τρόπαιο έκαναν τον γύρο του θριάμβου στους δρόμους του Βελιγραδίου με ένα ανοιχτό πούλμαν ως είθισται.

Όμως όλα πήγαν στραβά όταν κατά τη διάρκεια της φιέστας ένας εκ των παικτών του Ερυθρού Αστέρα κρατούσε έναν πυρσό και τον πέταξε κοντά στο ντεπόζιτο του πούλμαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πούλμαν να πάρει φωτιά και να κινδυνεύσει όλη η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα.

Παρόλα αυτά η Πυροσβεστική επενέβη άμεσα κι αποκατέστησε την τάξη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, απλά το πούλμαν κάηκε σχεδόν όλο. Εννοείται πως οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν σταμάτησαν λόγω του συμβάντος, αλλά συνεχίστηκαν κανονικά.

Δείτε τα βίντεο:

Gori autobus sa igračima Zvezde!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HOTSPORT.RS (@_hotsport) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ