Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ 0-3: Η κατρακύλα συνεχίζεται… νέα τριάρα στο «Ολντ Τράφορντ»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ 0-3: Η κατρακύλα συνεχίζεται… νέα τριάρα στο «Ολντ Τράφορντ»

Η Νιούκαστλ πέρασε «αέρας» από το «Ολντ Τράφορντ», υποχρέωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας τριάρα και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

H Νιουκάστλ «άλωσε» το «Ολντ Τράφορντ» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, με το ευρύ 0-3 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γιουνάιτεντ μετά το 0-3 από την Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, δέχθηκε ακόμη τρία γκολ αυτή τη φορά από τη Νιουκάστλ, για να γνωρίσει τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ.

Διαβάστε επίσης: Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 3-1: Πάρτι κόντρα στους «Κανονιέρηδες» και αντίδραση για τα «Σφυριά»

Ο Λιβραμέντο έκλεψε τη μπάλα στο 28′ και αφού διένυσε περισσότερα από 40 μέτρα, με τη μπάλα στα πόδια, περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του έδωσε τη μπάλα στον Αλμιρόν, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει από κοντά το 0-1.

Στο 36′ ο Χολ βρήκε μπροστά του την μπάλα ύστερα από διώξιμο και με ένα φανταστικό σουτ, που κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Ονάνα και στα δίχτυα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το «κερασάκι» στην τούρτα, έβαλε ο Γουίλοκ, κλέβοντας τη μπάλα και κάνοντας ένα υπέροχο συρτό σουτ εκτός περιοχής για το τελικό 0-3, που διαμορφώθηκε από το 60′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ