Η Γουέστ Χαμ στο δρόμο της Λίβερπουλ, «μονομαχία» Τσέλσι – Νιουκάστλ στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ

Η Γουέστ Χαμ στο δρόμο της Λίβερπουλ, «μονομαχία» Τσέλσι – Νιουκάστλ στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ

Μετά τις συναρπαστικές αναμετρήσεις της φάσης των «16» του Λιγκ Καπ, η κλήρωση ανέδειξε ντέρμπι, αλλά και ένα πολύ απρόσμενο ζευγάρι στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Εκπλήξεις και μεγάλες νίκες περιελάμβανε η φάση των «16» του Λιγκ Καπ της Αγγλίας, με την κλήρωση των προημιτελικών να δίνει ζευγάρια που μπορούν να δημιουργήσουν όμορφες ιστορίες και σπουδαία παιχνίδια.

Με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μένουν εκτός συνέχειας στον θεσμό, από τις Νιουκάστλ και Γουέστ Χαμ, αντίστοιχα, τα μεγάλα φαβορί που μένουν εντός διεκδίκησης αυτή τη στιγμή μοιάζουν η Λίβερπουλ, η Τσέλσι και η Νιουκάστλ, που είχε φθάσει ως τον τελικό του περσινού Carabao Cup.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Μάχη» στην Πόλη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε

Η κληρωτίδα είχε «κέφια» και έβγαλε στην φάση των «8» δύο πολύ ανταγωνιστικά ζευγάρια, αλλά και ένα ακόμη, από το οποίο μπορεί να δημιουργηθεί μία όμορφη ιστορία.

Η Τσέλσι θα υποδεχθεί την Νιούκαστλ και η Λίβερπουλ, τη Γουέστ Χαμ στα δύο σπουδαία παιχνίδια, ενώ η Έβερτον θα υποδεχθεί τη Φούλαμ, στον άλλο προημιτελικό με ομάδες της Premier League.

Την καλύτερη κλήρωση και για τις δύο είχαν η Πορτ Βέιλ και η Μίντλεσμπρο. Κληρώθηκαν μεταξύ τους, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο «Βέιλ Παρκ». Η Πορτ Βέιλ είναι στην 16η θέση της 3η κατηγορίας της Αγγλίας και η Μίντλεσμπρο στην 10η θέση της Championship.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Λιγκ Καπ:

  • Έβερτον – Φούλαμ
  • Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ
  • Τσέλσι – Νιουκάστλ
  • Πορτ Βέιλ – Μίντλεσμπρο

Οι αναμετρήσεις των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 19/12.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ