Ινφαντίνο για το συμβάν στην Τουρκία: «Γεγονότα που δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο»

Ινφαντίνο για το συμβάν στην Τουρκία: «Γεγονότα που δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο»

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν στην Τουρκία και την επίθεση στον διαιτητή του αγώνα ανάμεσα σε Ανκαραγκιουτσού και Ρίζεσπορ.

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν στην Τουρκία και την επίθεση των ανθρώπων της Ανκαραγκιουτσού στον διαιτητή του αγώνα με τη Ρίζεσπορ.

Με ένα ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, ο ισχυρός άνδρας της FIFA τόνισε πως τα φαινόμενα βίας δεν έχουν χώρο στον αθλητισμό, τόσο μέσα όσο και έξω από τα γήπεδα, ενώ σημείωσε πως όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να νιώθουν ασφαλείς.

Διαβάστε επίσης: Μόνο ο μεγάλος Ρόι Τάρπλεϊ και ο Μιλουτίνοφ – Το απίθανο ρεκόρ του Σέρβου με τη φανέλα του Ολυμπιακού – Για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια (vid)

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση θέση για τη βία στο ποδόσφαιρο, μέσα ή έξω από το γήπεδο. Τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο ματς για το τουρκικό πρωτάθλημα ανάμεσα στην Ανκαραγκιουτσού και τη Ρίζεσπορ είναι απαράδεκτα και δεν έχουν θέση στο άθλημά μας και στην κοινωνία.

Χωρίς τους διαιτητές δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Διαιτητές, ποδοσφαιριστές, οπαδοί και επιτελεία πρέπει να είναι ασφαλείς και να απολαμβάνουν το παιχνίδι, γι’ αυτό και καλώ τις τοπικές αρχές να διασφαλίσουν την ασφάλεια και τον σεβασμό προς όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ