Η ατάκα με άρωμα… Ελλάδας του Βαλμπουενά (vid)

Η ατάκα με άρωμα… Ελλάδας του Βαλμπουενά (vid)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για την Ελλάδα, το κυπριακό πρωτάθλημα και το... φρέντο εσπρέσο.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά παραχώρησε δηλώσεις στον ΠΑ.Σ.Π., αφότου παρέλαβε το βραβείο για το ομορφότερο γκολ της 8ης αγωνιστικής στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός στάθηκε στην Ελλάδα, τη δυσκολία του πρωταθλήματος της Κύπρου αλλά και το… φρέντο εσπρέσο.

Αναλυτικά είπε: 

Διαβάστε επίσης: Ρίτσαρντς: «Ευτυχισμένος που επέστρεψα και φόρεσα αυτή τη φανέλα» (vid)

«Ευχαριστώ πολύ τον ΠΑ.Σ.Π. για το βραβείο, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Το πιο σημαντικό όμως είναι η ομάδα και που κερδίσαμε τον συγκεκριμένο αγώνα. Να ευχαριστήσω φυσικά τους φίλαθλους που ψήφισαν το γκολ μου».

Είχες πει σε συνέντευξη σου ότι ένας από τους λόγους που ήρθες στην Κύπρο είναι για να νοιώθεις σαν να είσαι στην Ελλάδα. Είναι έτσι;: «Ναι είναι αλήθεια. Είναι πολύ όμορφη η Κύπρος και πολύ κοντά με την Ελλάδα. Τέσσερα χρόνια έζησα στην Ελλάδα την οποία αγαπώ. Κι εδώ στη Κύπρο όμως είναι σχεδόν το ίδιο. Είμαι χαρούμενος εδώ, ο καιρός υπέροχος, ο Απόλλωνας ένα πολύ καλό κλαμπ και οι οπαδοί του είναι φανταστικοί. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε κάτι με την ομάδα».

Πως είναι κατά τη γνώμη σου το επίπεδο του ανταγωνισμού στο Κυπριακό πρωτάθλημα;: «Δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα το Κυπριακό. Όπως και στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για το πρωτάθλημα. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε αγώνα και να κρατάς ψηλά το αγωνιστικό σου επίπεδο. Βλέπουμε και τις ομάδες που δεν διεκδικούν το πρωτάθλημα, όπως η Σαλαμίνα και ο Οθέλλος, πως μπορούν να κάνουν τη ζημιά σε οποιοδήποτε.

Τώρα μας έμειναν δύο παιχνίδια πριν τις διακοπές, πρέπει να τα κερδίσουμε ώστε με το νέο χρόνο να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στο παιχνίδι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Τέτοια ντέρμπι είναι που περιμένουν όλοι και πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι».

Σου λείπει κάτι από την Ελλάδα ή μια συνήθεια;: «Όσο έχω το φρέντο εσπρέσο μου είμαι εντάξει! (σ.σ. γέλια) Να σας πω μια διαφορά που βρήκα. Εδώ στην Κύπρο πρέπει να τον παραγγέλνω γλυκό. Στην Ελλάδα ο μέτριος είναι όπως ο γλυκός στην Κύπρο. Γενικά όμως περνάω πολύ καλά στη Κύπρο, η ζωή είναι ήσυχη, ασφαλής και συνεχίζω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο το οποίο αγαπώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ