Τσάβι: «Ελπίζω το Σούπερ Καπ να αποτελέσει σημείο καμπής για την Μπαρτσελόνα»

Τσάβι: «Ελπίζω το Σούπερ Καπ να αποτελέσει σημείο καμπής για την Μπαρτσελόνα»

Στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στην Ουσασούνα αναφέρθηκε ο Τσάβι, τονίζοντας ότι ο εν λόγω τίτλος πρέπει να αποτελέσει σημείο καμπής για την Μπαρτσελόνα.

Ο Τσάβι ευχήθηκε σήμερα (10/1) το ισπανικό Σούπερ Καπ να αποτελέσει «σημείο έναρξης» για την ομάδα του που βρίσκεται επί του παρόντος σε πλήρη αμφιβολία, την παραμονή του ημιτελικού εναντίον της Οσασούνα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

«Πέρυσι κερδίσαμε δύο τίτλους, συμπεριλαμβανομένου του Σούπερ Καπ (σ.σ: κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης), που μας επέτρεψε να ξαναρχίσουμε τη σεζόν. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι κάτι κάνει κλικ», είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν από τον αγώνα στο «Prince Faisal» στο Ριάντ.

«Θα θέλαμε να κερδίσουμε περισσότερους τίτλους όπως την περασμένη σεζόν. Ελπίζω ότι αυτό το τουρνουά θα είναι και πάλι σημείο καμπής. Αυτός ο τίτλος πέρυσι μας έδωσε αυτοπεποίθηση και σταθερότητα», πρόσθεσε.

Ο Καταλανός προπονητής κατανοεί την ιδιότητα του «φαβορί» της ομάδας του απέναντι στην Οσασούνα, η οποία οφείλει την παρουσία της στα τέσσερα τελευταία αυτής της πρόσφατα ανανεωμένης διοργάνωσης χάρη στον τελικό του «Copa del Rey» όπου έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-1).

Εάν η Μπαρτσελόνα φτάσει στον τελικό, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αποψινού (10/1) αγώνα μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης την Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ