Ο Τσάβι δεν επιτρέπει την φυγή αρχηγού της Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι δεν επιτρέπει την φυγή αρχηγού της Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει ο Σέρχι Ρομπέρτο και την επόμενη αγωνιστική σεζόν στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα.

Ο Τσάβι ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει ο Σέρχι Ρομπέρτο και την επόμενη αγωνιστική σεζόν στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα. Ο 32χρονος Ισπανός μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και επειδή είναι στα πλάνα του Τσάβι για την αρχική ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του για ένα επιπλέον χρόνο.

«Ο Σέρχι είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και έχω εισηγηθεί την παραμονή του. Είναι βέβαια θέμα της διοίκησης, αλλά έχω πει τη γνώμη μου και μακάρι να πάνε όλα καλά και να παραμείνει μαζί μας και την επόμενη σεζόν», τόνισε σχετικά ο Καταλανός τεχνικός.

Διαβάστε επίσης: Κρίση στους Μπακς – Στα… σκουπίδια το triple-double του Αντετοκούνμπο

Τσάβι: «Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να αποκτήσει Χάαλαντ και Μπαπέ»

«Πρέπει να ασχοληθώ με τους παίκτες που έχω, γιατί σωστά τώρα δεν μπορούμε να σκεφτούμε τέτοιου είδους υπογραφές. Δυστυχώς, δεν είμαστε σε προνομιακή κατάσταση οικονομικά για να το κάνουμε αυτό. Έχω μείνει με τους παίκτες που έχω, και με αυτούς τους παίκτες πρέπει να κερδίσουμε», πρόσθεσε ο Ισπανός προπονητής

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ