Διπλό μεταγραφικό «χτυπημα» η Φενέρμπαχτσε

Διπλό μεταγραφικό «χτυπημα» η Φενέρμπαχτσε

Αντονι Μαρσιάλ και Ράντε Κρούνιτς είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν με την Φενέρμπχτσε και να συνεχίσουν την καριερα τους στην Τουρκία.

Στην Τουρκία και στη Φενέρμπαχτσε είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Αντονι Μαρσιάλ, ο οποίος ούτε τη φετινή σεζόν δεν έχει αγωνιστικό ρόλο υπό τις οδηγίες του Ερικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γάλλος 27χρονος φορ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 αντί 62 εκατ. ευρώ από τη Μονακό, δεν βρίσκει το χώρο και το χρόνο που ήθελε στο «Ολντ Τράφορντ».

Διαβάστε επίσης: Στον Ολυμπιακό για 3,5 χρόνια ο Τσικίνιο, παλεύει να τον φέρει άμεσα – Το θρίλερ με Παλομίνο και οι επαφές για 2ο στόπερ και κόφτη

Ο αγγλικός σύλλογος, μάλιστα, ενημέρωσε τον Μαρσιάλ πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του να αποχωρήσει, με την τουρκική ομάδα να έχει κάνει επίσημη πρόταση δέκα εκατ. ευρώ, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Daily Mail», για να τον αποκτήσει.

Στο μεταξύ τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η «Φενέρ» έκλεισε τον Ράντε Κρούνιτς. Ο 30χρονος Βόσνιος μέσος έχει χάσει τη θέση του στη Μίλαν και η Φενέρμπαχτσε ήρθε σε συμφωνία μαζί του για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Σήμερα μάλιστα θα ταξιδέψει στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ