Χαμός στην Αγγλία: Οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησε διαιτητή (vid+pics)

Χαμός στην Αγγλία: Οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησε διαιτητή (vid+pics)

Στο Πορτ Βέιλ-Πόρτσμουθ οπαδός των γηπεδούχων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησε τον διαιτητή, που είχε δώσει νωρίτερα πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο παιχνίδι της Πορτ Βέιλ με την Πόρτσμπουθ για την League One της Αγγλίας, με έναν οπαδό των γηπεδούχων να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να κυνηγάει τον διαιτητή, μετά το πέναλτι που έδωσε υπέρ των φιλοξενούμενων.

Απίστευτες σκηνές στο Πορτ Βέιλ – Πόρτσμπουθ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, την ώρα που εξελισσόταν το ματς, ένας οπαδός των γηπεδούχων μπήκε μαινόμενος στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να κατευθύνεται προς τον διαιτητή του παιχνιδιού, Κρεγκ Χικς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Μασούρας και τώρα… Λεωφόρος

Μόλις ο ρέφερι αντιλήφθηκε τον οπαδό, άρχισε να τρέχει προς τους πάγκους των ομάδων και τους σεκιούριτι, οι οποίοι σταμάτησαν τον εισβολέα και προστάτευσαν τον διαιτητή. Το παιχνίδι διεκόπη για λίγα λεπτά και συνεχίστηκε αφότου απομακρύνθηκε ο οπαδός.

Όλα ξεκίνησαν μετά την απόφαση του διαιτητή, Κρεγκ Χικς, να δώσει πέναλτι υπέρ της Πόρτσμουθ στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, το οποίο δευτερόλεπτα αργότερα μετέτρεψε σε γκολ ο Μπίσοπ και έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Μια φάση η οποία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο «Βέιλ Παρκ», με τους οπαδούς της Πορτ Βέιλ να εξοργίζονται.

Ένας από αυτούς μπήκε μαινόμενος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ευτυχώς μετά την έγκαιρη επέμβαση των ανθρώπων της Πορτ Βέιλ δεν κατάφερε να έρθει σε επαφή με τον διαιτητή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Πορτ Βέιλ και Πόρτσμουθ πραγματοποιούν αντίθετες πορείες στη φετινή σεζόν, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην κορυφή της League One, με 59 πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην 20η θέση με 30 πόντους. Μόλις τρεις πάνω από την Ρέντινγκ και την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ