Τα πάρτι σε Γ. Καραϊσκάκης και Αλεξάνδρειο

Τα πάρτι σε Γ. Καραϊσκάκης και Αλεξάνδρειο

Η σπουδαία πρόκριση της Κ19 του Ολυμπιακού στους «16» του Youth League και η μεγάλη νίκη του Άρη απέναντι στην Τρέντο

Δύο οι ειδήσεις. Και δεν γίνεται η αναφορά μόνο στο τι πέτυχαν οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο και η ομάδα μπάσκετ του Αρη. Ναι, σπουδαίες διακρίσεις. Οι μεν Ερυθρόλευκοι επιβεβαίωσαν για πολλοστή φορά πως στον Ρέντη γίνεται θαυμάσια δουλειά στις ακαδημίες, εξελίσσονται ποδοσφαιριστές και αποκτούν προοπτική.

Κάπως έτσι ήρθε η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για τον Ολυμπιακό.

H Ιντερ με το υψηλό μπάτζετ έμεινε εκτός συνέχειας. Οσο για τον Αρη, το 84-77 επί της Τρέντο δίνει παράταση στο ευρωπαϊκό όνειρο του πάλαι ποτέ Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ και βέβαια, έχουμε συνέχεια της πτήσης στ’ αστέρια μετά τον θρίαμβο απέναντι στον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Ο δε Τολιόπουλος, με άλλους 17 πόντους και καταπληκτική απόδοση, έδειξε πως παραμένει καυτός και σε τοπ φόρμα.

Να δούμε, όμως, κάπως διαφορετικά την όλη κατάσταση; Να πάμε στις εξέδρες; Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε πως ανοίγουν τα γήπεδα την ερχόμενη εβδομάδα. Εννοεί τα ποδοσφαιρικά, αν και τα μέτρα που αναλύονταν τόσον καιρό, μάλλον μετατίθενται για αργότερα. Διότι κάμερες δεν υπάρχουν σε όλες τις εγκαταστάσεις και αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα σχετικά με το τι έκαναν τόσον καιρό οι αρμόδιοι. Ωστόσο, κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες τόσο στο Γ. Καραϊσκάκης όσο και στο Αλεξάνδρειο, οπότε έχουμε δείγμα γραφής σοβαρό.

Στη μεν έδρα του Ολυμπιακού, οι φίλαθλοι διψασμένοι να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο, στήριξαν τους μικρούς άσους της ομάδας και ήταν πρόθυμοι να δημιουργήσουν ζεστή ατμόσφαιρα μέχρι το φινάλε. Τα παιδιά τη δουλειά τους στο χορτάρι και τι δουλειά, αλήθεια. Καταπληκτικοί κόντρα στην Ιντερ. Και ο κόσμος, με αυτό το πάθος που πάντα δείχνουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, γύρισε στις εξέδρες και οι εικόνες με αισιόδοξα, ολότελα χαμογελαστά πρόσωπα, έκαναν τον γύρο του κόσμου. Το πιο δυνατό μήνυμα εν όψει της συνέχειας.

Στο δε Αλεξάνδρειο, το sold out φανέρωσε πόσο κοντά είναι οι φίλοι του Αρη στην ομάδα. Λες και έχουμε κάτι …μεταφυσικό, αυτή η αγάπη μεταδίδεται από γενιά σε γενιά, μολονότι οι νέοι σε ηλικία δεν παρακολούθησαν, δεν πρόλαβαν να δουν αγωνιζόμενους τους Γκάλη και Γιαννάκη. Και μια και ο λόγος για τον Νικ, έδωσε το παρών στο γήπεδο, αποθεώθηκε και με την παρουσία του ένωσε το χθες και το σήμερα. Ο Αρης προχωρά στην Ευρώπη, θέλει να μείνει στη διοργάνωση και το μόνο που του λείπει είναι να αυξήσει το μπάτζετ και να δημιουργήσει ακόμη καλύτερη ομάδα. Εφέτος, λες και γύρισε ο διακόπτης. Με τον κόσμο, για να επιστρέψει κάποιος στο κλίμα των εξεδρών, να τραγουδά ασταμάτητα και να τονώνει το ηθικό όλων στο παρκέ.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ