Ποτσετίνο: «Το να είσαι δεύτερος είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο»

Ποτσετίνο: «Το να είσαι δεύτερος είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο»

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε ενόψει του τελικού του League up ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Την σταδιακή εξέλιξη της ομάδας του, επεσήμανε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, λίγες ώρες πριν από τον τελικό του League Cup (25/2, 17:00) με αντίπαλο την Λίβερπουλ.

Η Τσέλσι γνώρισε την συντριβή με 4-1 από την Λίβερπουλ στην Premier League τον περασμένο μήνα, αλλά έκτοτε νίκησε την Άστον Βίλα με 3-1 στο Κύπελλο Αγγλίας και απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Πετρούσεφ για Ολυμπιακό, Μπαρτζώκα, Μιλουτίνοφ και ΝΒΑ

«Τα πράγματα αλλάζουν. Είδατε στην αρχή της σεζόν αυτό το είδος συμπεριφοράς από τους παίκτες; Να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί, για να ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον», είπε ο Ποτσετίνο και συνέχισε: «Όταν φυτεύεις έναν σπόρο, δεν βλέπεις αποτελέσματα στην αρχή, αλλά αρχίζει να μεγαλώνει. Αυτή είναι η διαδικασία όλων των νέων ομάδων, να κτίσουν αυτό το ανταγωνιστικό πνεύμα. Η κατάκτηση τίτλων θα είναι ένας καλός τρόπος για να φτάσουμε σε αυτήν την ικανότητα να αγωνιζόμαστε καλά. Το να είσαι δεύτερος είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Θα κτίσουμε την καριέρα των παικτών και τις καριέρες μας κατακτώντας τρόπαια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ