Αναστασίου: «Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να πετάμε στα σύννεφα»

Αναστασίου: «Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να πετάμε στα σύννεφα»

Μεγάλη νίκη πέτυχε χθες η Ομόνοια στο ντεμπούτο του Γιάννη Αναστασίου, με τον Έλληνα τεχνικό να μιλά αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Μεγάλη νίκη πέτυχε χθες η Ομόνοια στο ντεμπούτο του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της, επικρατώντας μέσα στη Λεμεσό του Αρη με 2-1, στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος. Ο Ελληνας κόουτς είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και δήλωσε μετά το ματς:

«Ηταν μια δύσκολη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που παίζει με τρομερή ένταση. Ήταν σημαντικό ότι τα παιδιά το πιστέψανε, το πιο σημαντικό είναι ότι πιστέψανε ότι μπορούμε, δουλέψαμε όλοι μαζί σκληρά. Πάντα όταν δουλεύουμε ως ομάδα και κάνουμε κατάθεση ψυχής θα είμαστε μια ομάδα που δύσκολα θα την αντιμετωπίσει ο οποιοσδήποτε», τόνισε ο Αναστασίου.

Διαβάστε επίσης: Μια όμορφη Κυριακή, το Αγρίνιο, ο Βόλος και το CAS…

«Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να πετάμε στα σύννεφα. Ως ομάδα έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, πρέπει ν’ αποκτήσουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας. Ήταν σημαντικό για την ψυχολογία μας που νικήσαμε τον Άρη μετά από επτά παιχνίδια, αλλά έχουμε δρόμο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Να δουλέψουμε όλοι. Το αποτέλεσμα αυτό δικαιώνει την προσπάθεια μας. Με όλο το σεβασμό στον Άρη, είμαστε η Ομόνοια.», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ