Ολυμπιακός Κ19 – Λανς Κ19 2-2 (4-2 πεν): Έγραψαν ιστορία τα «χρυσά» παιδιά του θρύλου

Ολυμπιακός Κ19 – Λανς Κ19 2-2 (4-2 πεν): Έγραψαν ιστορία τα «χρυσά» παιδιά του θρύλου

Με μια συγκλονιστική εμφάνιση και ανατροπή ο Ολυμπιακός Κ19 επικράτησε στα πέναλτι (2-2, 4-2 πεν) της Λανς Κ19 στο «Γ.Καραϊσκάκης» και «πέταξε» για πρώτη φορά στην ιστορία του στους «8» του UEFA Youth League.

Συνέχεια στο ευρωπαϊκό τους ταξίδι έδωσαν τα «χρυσά» παιδία του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Ο Κωστόυλας, ο Πνευμονίδης, ο Σίνα και τα υπόλοιπα παιδιά της Κ19 του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία μιας και μετά το εμπόδιο της Ίντερ ξεπέρασαν και αυτό της γαλλικής Λανς για να γίνουν έτσι η πρώτη ελληνική ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για τους «8» του Youth League.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν πιο ψύχραιμοι στην διαδικασία των πέναλτι (2-2 η κανονική διάρκεια) και με σκορ 4-2 πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Μπάγερν Μονάχου – Φέγενορντ.

Διαβάστε επίσης: Κύριος ο Μπαρτζώκας: Έκανε το τραπέζι στην ομάδα με… σούσι (pic)

Οι Γάλλοι μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση καταφέρνοντας να πάρουν «αέρα» δύο τερμάτων. Αρχικά στο 19′ ο Σισούμπα έδωσε το προβάδισμα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52′ η Λανς διπλασίασε τα τέρματα της με τον Μπερμόντ να κινείται υπέροχα μοιράζοντας στον Φοφανά ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 2-0.

Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έκαναν δυναμική επιστροφή και έφεραν το ματς στα ίσια σε πέντε λεπτά. Αρχικά ο Χαράλαμπος Κωστούλας μείωσε σε 2-1 στο 58′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Όλα αυτά πριν ο Πνευμονίδης στο 62′ εκμεταλλευτεί το ολέθριο λάθος του Ντελπλάς, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι ήταν πιο ψύχραιμοι παίρνοντας την πρόκριση με 4-2.

Ολυμπιακός: Σίνα, Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές, Κουτσογούλας, Μπακούλας, Λιατσικούρας, Αλαφάκης, Δαρβίρας, Πνευμονίδης, Κωστούλας.

Λανς: Ντελπλάς, Γκανίου, Μπαλά, Σανιάν, Εσκουφλέρ, Λέν, Σιλά, Ερμπίν, Μπαρμόντ, Σισούμπα, Φοφανά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ