Ρούι Κόστα: «Μια καταστροφική βραδιά για την Μπενφίκα, παίρνω εγώ την ευθύνη»

Ρούι Κόστα: «Μια καταστροφική βραδιά για την Μπενφίκα, παίρνω εγώ την ευθύνη»

Ο Πρόεδρος της Μπενφίκα, Ρούι Κόστα, απολογήθηκε στους φίλους των «Αετών» μετά την συντριβή με 5-0 από την Πόρτο στο μεγάλο ντέρμπι του πορτογαλικού πρωταθλήματος

Η Μπενφίκα γνώρισε την συντριβή χθες βράδυ στο «Ντραγκάο» αφού ηττήθηκε με 5-0 από την Πόρτο, στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος, υποχωρώντας έτσι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Διημεράκι στην Τουρκία ο Τερίμ: Πήγε στην Κω και από εκεί Μπόντρουμ (pics)

Ο πρόεδρος των «Αετών» και άλλωτε θρύλος του συλλόγου, Ρούι Κόστα, μετά την ήττα από τους Δράκους στις δηλώσεις που πραγματοποίησε απολογήθηκε στους φίλους των Λουζιτανών για την εικόνα της ομάδας και ζήτησε άμεση αντίδραση στον επόμενο αγώνα κόντρα στην Ρέιντζερς για το Europa League.

«Αυτή η ήττα δεν ανταποκρίνεται στις περγαμηνές και στους στόχους του συλλόγου. Είναι μια καταστροφική βραδιά για όλους. Ευχαριστώ τους οπαδούς της Μπενφίκα για την υποστήριξή τους, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ούτε αυτοί άξιζαν την ήττα. Ως πρόεδρος, εγώ παίρνω την ευθύνη. Πρέπει να πάρουμε πολλά μαθήματα, να καταλάβουμε τι έγινε σήμερα. Δεν πρέπει μόνο να ξεχάσουμε, αλλά και να καταλαβαίνουμε τι έγινε. Είμαστε σε όλα τα μέτωπα. Το πρωτάθλημα δεν χάθηκε σήμερα.

Πρέπει να αντιδράσουμε την Πέμπτη κόντρα στην Ρέιτζερς. Την περηφάνια πρέπει να την νιώσουν όλοι όσοι φοράνε αυτή τη φανέλα, όλοι όσοι εργάζονται στο αυτόν τον σύλλογο, ξεκινώντας από εμένα, και αντιδρώντας την Πέμπτη. Είναι μια απογοητευτική βραδιά για τους οπαδούς της Μπενφίκα, για εμένα, τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Είναι μια πολύ απογοητευτική βραδιά για όλους τους οπαδούς της Μπενφίκα. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την ημέρα» τόνισε ο Ρούι Κόστα.

Ερωτηθείς για τον εάν ο προπονητής του συλλόγου έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη στους οπαδούς της Μπενφίκα, απάντησε: «Κατανοώ το κομμάτι του προπονητή. Ήμουν παίκτης… Όταν οι παίκτες έχουν μια κακή βραδιά, δεν το κάνουν επίτηδες. Είμαι αυτός που πρέπει να ζητήσω συγγνώμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ