Δύο παίκτες της Τσάρλτον κατηγορούνται για σεξουαλική επίθεση

Δύο παίκτες της Τσάρλτον κατηγορούνται για σεξουαλική επίθεση

Δύο ποδοσφαιριστές της αγγλικής Τσάρλτον συνελήφθησαν από τις Αρχές, ύστερα από καταγγελία 19χρονης για σεξουαλική επίθεση.

Δύο ποδοσφαιριστές της αγγλικής Τσάρλτον, ομάδα που αγωνίζεται στη League One, συνελήφθησαν από τις Αρχές για σεξουαλική επίθεση, έπειτα από καταγγελία 19χρονης Βρετανίδας.

Πρόκειται για τους 20χρονους επιθετικούς, Ρίκο Χάκετ-Φέιρτσαιλντ και Κάρλαν Αρν-Γραντ, αλλά και ένα τρίτο άτομο, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον εισαγγελέα το πρωί της Πέμπτης (14/06), με τη σύλληψη ωστόσο να έχει γίνει δύο ημέρες νωρίτερα στο ξενοδοχείο Cala de Bou στην Ίμπιζα.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δύο κοπέλες γνωρίστηκαν με τους τρεις άνδρες σε πάρτι και αρχικά συμφώνησαν να πάνε μαζί τους στο ξενοδοχείο, ωστόσο όταν έφτασαν στο δωμάτιο, τα πράγματα φέρονται να πήραν άσχημη τροπή. Η καταγγελία έγινε μερικές ώρες αργότερα, όταν οι γονείς της νεαρής κοπέλας ανακάλυψαν τι είχε συμβεί και προχώρησαν σε καταγγελία.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί αποκάλυψαν πως το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε από έναν εκ των θυτών. Οι τρεις εμπλεκόμενοι ανακρίνονται αυτές τις ώρες και σύντομα θα γίνει γνωστό το αν θα τους ασκηθούν κατηγορίες από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ